S
staycalm
Гостин
ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ вршат блокада на законот против дискриминација, за да можат да вршат хомофобични кампањи без да им може никој ништо. Гнаси смрдливи.
Не се секирај, Супер Павле е тука, ќе го реши проблемот за брзо.ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ вршат блокада на законот против дискриминација, за да можат да вршат хомофобични кампањи без да им може никој ништо. Гнаси смрдливи.
Ко шо реши било каков проблем до сеа поврзан со ЛГБТ популацијата така и овај. Битно активист беше на времетоНе се секирај, Супер Павле е тука, ќе го реши проблемот за брзо.
Па после сите работи кои им ги дадоа црпкиве редно е да примат еден ваков закон, Албанските партии немале повисок рејтинг откако постојат, можат да го послушаат Вујче Сем без да се бунат за оваа работа.[DOUBLEPOST=1548444236][/DOUBLEPOST]ДУИ се предомисли: Ќе гласа за Законот за антидискриминација
амин, мислам редно беше
За себе си има решено ваљда, го сретнав пред 2 недели на кеј, во газот е направен 2 хектари, калапи париња за да го прчи додека е жив. Не дека некогаш нешто корисно има придонесено за општеството, цел живот е како пијавица, ама сега се надмина себеси.Ко шо реши било каков проблем до сеа поврзан со ЛГБТ популацијата така и овај. Битно активист беше на времето
Оти вака си ми копирал мислење? )Две чисти да имаш у главата ќе знаеш зошто heterosexual pride е пресмешно. Работава е шо никој од вас што се противите на прајд и било што друго поддржано со ЛГБТ, немате појма за што е создадено.
Мене ме учеа дека не сите зборови имаат буквално значење. Не знам. Можеби грешка ме учеле. Дали постои хетерофобија? Па.. најверојатно постои, ама бројката е премала, скоро непостоечка. Не постојат хетерофобни напади, не постои ништо поврзано со дискриминација на хетеро луѓе. И после ние сме глумеле жртви. Оооо....
види овде ако има нешто повеќе.Никаде на Гугл не најдов точна информација.
Можеби. Јас од сигурни извори дознав дека Наталија Ивчева е генерален и „одговорен“ уредник на срањево од сајт. Инаку, Ивчева може да се пофали со богата партиска кариера. Била член на младинската организација на СДСМ, па член на ДА, па член на ВМРО ДПМНЕ, па потпретседател на ДРУМ, па повторно член на ВМРО ДПМНЕ, па член на ОМ, па од 2012 повторно во ВМРО-ДПМНЕ.види овде ако има нешто повеќе.
200 angry reacts има на сторијава на фб бе. Нормално ќе ставаат шо поише вакви кромид срања коа се пали простото македончеЈа па мислев стварно имало забава
Инаку, оваа страна не ја ни отворам. Секоја втора информација му е дезинформација, лошо влијае врз некој кој не ги проверува информациите.
се шалев малце . Неам ФБ, ниту знам што се дискутира200 angry reacts има на сторијава на фб бе. Нормално ќе ставаат шо поише вакви кромид срања коа се пали простото македонче
Одлично!