- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.249
имам пишано,само потврда от БККСSo sto dokumenti ste i jas sum po vtor pat bugarska egzarhija od pradedomi i plus potvrda od strumica
имам пишано,само потврда от БККСSo sto dokumenti ste i jas sum po vtor pat bugarska egzarhija od pradedomi i plus potvrda od strumica
So brat sum jas...So sto dokumenti ste i jas sum po vtor pat bugarska egzarhija od pradedomi i plus potvrda od strumica
So brat sum a drugarot so sestra a bevme 4ca isti den na intervju samo kaj nas se smeni na proverka kaj drugite uste stoi polozitelno a tie dvajca bea so bratucedi pa otposle nosea potvrdi mislam od sr.чим си на проверка СИГУРНО одиш со стари доку.или братучед,,обично нив им прават многу проверки!!со што документи си и каде!![DOUBLEPOST=1548401520][/DOUBLEPOST]
поздрав бате,старешини сме,ист случај,2012 одам по вторпат,на всичко или на ништо,,но фала БОГУ сега чакам потпис ке биде кај и да е...среќно[DOUBLEPOST=1548402041][/DOUBLEPOST]
абе неможат да го добијат,слушам некои моабети дека некои албанци от струга ги излажал ДЕБЕЛО,многу сретнав незадоволни от него
Prvo jas ne ti se obrativ so takov ton i ne dozvoluvam taka da mi se obracas na mene. Devojce sum i ne sum ti nikakov ortak.i jas od 2012 god poddadov prv pat,mi ja prekratija i pak odnovo pocnav procedura,i sega sum na potpis 2 meseci,ako mislis deka e do lagata zosto cekas?????otkazi se be ortak
Vo MP na gishe 3Вие што одите лично во Софија за да си го проверите вистинскиот статус, каде точно одите да прашате? Јас неколку месеци сум на положително и сакам да одам да проверам.
Da i mene me interesira,ako moze da mi kazete tocno kade se naoga toaВие што одите лично во Софија за да си го проверите вистинскиот статус, каде точно одите да прашате? Јас неколку месеци сум на положително и сакам да одам да проверам.
ako znae nekoj potocno kade treba pisete i na mene me interesira fala pozzВие што одите лично во Софија за да си го проверите вистинскиот статус, каде точно одите да прашате? Јас неколку месеци сум на положително и сакам да одам да проверам.
So so dokumenti si? Treba da ti potpise sega01.02.2018 intervju vo Sofija sabjle na finalna sega proveruvam pak sum na zadolzitelna, sto e rabotata neznam
Кој ти беше рокот за достава на документ ?Jas sum so br od 01/2016 so dok od brat plus potvrda od klubot. Posle dve dopolnitelni i finalni proverki od vcera na polozitelno.inaku od 12 mesec 2018 pak me vratija na finalna .Bev vo prviot protokol za dopolnitelna.
Ooo jas cekam za potpis od 16 juni 2018Novosti za potpisi?
cekam na polozitelno od 5 dekemvri 2018