- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
подели 200,1000 остави си за резерва)))Imam ja dva brat oko 1200 kom sta cemo dijelit ili ??????daj mig![]()
чекам една,,да не е јавна))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
подели 200,1000 остави си за резерва)))Imam ja dva brat oko 1200 kom sta cemo dijelit ili ??????daj mig![]()
Jel ti znas da sam ja guverner iptv banke iptv pozitive-generacija,a zalihe su uvijek preko 100000 tisucajavljam se za dva brata vec kad ih imas toliko podeli neku...pozz
не работат,,,не е до банeve listi delime kaj mene ne rabotat sigurno ip ban/
[DOUBLEPOST=1546717829][/DOUBLEPOST]i jas se javuvam za dva brata koga imas 1200 komada ne bi trebalo da pretstavuva problem da podelis nekoja: sekako site nema da gi iskoristis?
ilijao88 ti si legenda,uvek si bio fer bez ikakvog proseravnja...veliki pozAjde Zeljoo deliii malooo, gde je praznicna lista dva brata... Gde je reklama...![]()
poslano[DOUBLEPOST=1546720148][/DOUBLEPOST]Pozzz... moze li neka Ex-Yu lista na pp....Unapred Hvala !!!
nema veze ode sad dva brata u zaborav hahahhaOdakle mi?????? pitajte to vlasnika ja nisam, sam sam zezao neke po forumu jer si to isto misle....