Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
13 декември 2018
Мислења
124
Поени од реакции
4
Kanali poland 31/12/2018

click here


Kanali Albania 31-12-2018

click here



Kanali AL + Ro + Hu + Gr + Cz + Poland 31-12-2018


click here


Kanali HU+AL+RO+RU+PL+GR 31-12-2018



click here


kanali Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Czech + Greece + denmark + Albania 31-12-2018


click here



Kanali Albania + Russia + Romania + Poland + hungary + Scandinavia + Czech + Greece + denmark + world 31-12-2018

click here


Kanali ex-yu + Albania+ bulgaria + Romania + denmark + hungary + Poland + Czech + Russia 31-12-2018

click here








 
P

prc milojko

Гостин
Последно уредено од модератор:
Член од
24 мај 2016
Мислења
49
Поени од реакции
29
Код:
https://www114.zippyshare.com/v/GrYaT90x/file.html
Код:
https://www77.zippyshare.com/v/iyJCpjAN/file.html
Код:
Da bi radili "Ace Stream Media" kanali (to su svi van fascikli "xzy [TVSources]") potrebno je instalirati i program "Ace Stream Media Player" sa linka http://acestream.org/ .

Kanali se u programu "Portable SimpleTV 0.5.0" trebaju povremeno obnavljati na sledeći način: desni klik na otvoren program - Show preferences window, pa pod "Extended" kliknuti na "1TTV", pa na taster "Обновить список каналов". Isto ponviti za "Alfon TV" i "TorrentTV". "TorrentTV" je osnovni izvor adresa kanala ovoga tipa, "1TTV" je njegova rezerva a "AlfonTV" poseban drugi izvor.

Da bi pravio liste kanala kao što su one u fasciklama "xzy [TVSources]" potrebno je pod "Extended" kliknuti na "TVSources", pa na jezičak "Sources" i onda levo odabrati željeni izvor. Sve liste koje sam tu napravio u programu "Portable SimpleTV 0.5.0" radile su u Srbiji u trenutku pravljenja. One koje nisu radile nisam ni ostavljao. Neke rade samo u Rusiji, Ukraini ili Belorusiji.

Za većinu njih je potreban i dodatni fajl koji se smešta na mestu "Portable SimpleTV\luaScr\user\video" i ukoliko nije apdejtovan kanali trenutno neće raditi. Zato treba redovno pratiti koje fajlove obnavljaju autori koji se time bave na linkovima https://cloud.mail.ru/public/5PVh/f5TVfTvBE i https://is.gd/FhN1i4 .

Neki kanali se mogu učitavati i desnim klikom na program pa na "Additional-TV Playlist" pa u novootvorenom prozoru odabrati željenu listu kanala i kliknuti na taster "OK". I tu neki kanali rade, drugi ne ili barem van Ruskog internet prostora ne rade.

Ukoliko instaliraš sa gornjeg linka "Ace Stream Media Player" kanal ove kanale možeš gledati i u njemu ili i u VLC media player-u skidajući liste kanala sa stranice http://91.92.66.82/trash/ttv-list/ . Preporučio bih ti od svega toga tu ponuđeno liste:

http://91.92.66.82/trash/ttv-list/ttv.m3u - svi kanali po nazivu

http://91.92.66.82/trash/ttv-list/ttv.all.player.m3u - svi kanali po kategoriji

http://91.92.66.82/trash/ttv-list/ttv.all.iproxy.m3u - svi kanali po kategoriji (reprodukuje i VLC uz pokrenut Ace stream engine i mnogo brže upisivanje liste)

http://91.92.66.82/trash/ttv-list/allfon.all.player.m3u

http://91.92.66.82/trash/ttv-list/allfon.all.iproxy.m3u - (reprodukuje i VLC uz pokrenut Ace stream engine i mnogo brže upisivanje liste)

Dole su linkovi ka stranicama za skidanje listi "Ace Stream Media" kanala, ili njihovo gledanje na tim stranicama ili otvaranje u "Ace Stream Media Playeru"":

Zona - IPTV
https://www.zona-iptv.ru/p/super-pomoyka_30.html

Acelive list
http://91.92.66.82/trash/ttv-list/AceLiveList.php

Acestream Channels
http://acestreamchannel.blogspot.com/

Торрент-ТВ [poželjna registracija zbog više dostupnih kanala]
http://torrent-tv.ru/channels.php

1torrent.tv [poželjna registracija zbog više dostupnih kanala]
http://1torrent.tv/channels.php

Тучка ТВ [poželjna registracija zbog skidanja play liste]
http://tuchkatv.org/

Тучка ТВ Спорт
http://tuchkatvsport.com/

AllFon.tv
https://allfon.tv/
https://allfon-tv.com/autogenplaylist/allfontv.m3u

HDMI-TV.ru
https://hdmi-tv.ru/

DVB P.com
http://dvb-p.com/

Arenavision [zahteva isključivanje eventualno instaliranog dodatka Adblock Plus u brauzeru]
http://arenavision.in/

AceListing
http://acesoplisting.in/

Iz programa "Portable SimpleTV 0.5.0" ukoliko se "izvade" neke liste mogu raditi i u drugim plejerima. To su one za čiji rad ne treba dodatni fajl u fascikli "video" kako je gore objašnjeno. Takva je naprimer lista "VinteraTV [TVSources]". Da bi je kopirao iz programa treba sve kanale iz nje da "uhvatiš" levim klikom na prvi pa prevučeš kursor do poslednjeg ne otpuštajući levi klik miša. Na tako označene kanale klikni desnim tasterom miša pa na "Unload play list" i onda na taster "OK". Pre toga odaberi pod kojim nazivom i na kom mestu na kompjuteru da se snimi.

Program smešta privremene fajlove na mestu "C:\_acestream_cache_", ili nekom drugom ukoliko se tako odabere. Treba ih nakon reprodukcije odatle obrisati ili isto uraditi desnim klikom na kružnu ikonu za "Ace Stream engine" u desnom donjem uglu ekrana, pa na "Options...-Advanced...-Clear disk cache".
 
Член од
24 мај 2016
Мислења
49
Поени од реакции
29
Код:
Sa sajta http://skr.rs/oG5 može se skinuti i prerađena verzija najnovijeg "PotPlayer 1.7.14804" koji je prilagođen i za gledanje Ace Torrent TV kanala. Program linkove za liste kanala smešta na "skrivenom" mestu "C:\Users\(Korisnik)\AppData\Roaming\PotPlayerMini64\Playlist". Tu je moguće i samostalno postavljati linkove ka listama i liste prilagođene za ovaj player.

Nakon instalacije i pokretanja programa potrebno je pokrenuti i "Ace Stream engine" iz upravo instaliranog programa (C:\Program Files\PotPlayer\AceStream.exe), ili ukoliko je ranije instaliran "Ace Stream Media player" njegov koji se nalazi na mestu C:\Users\(Korisnik)\AppData\Roaming\ACEStream\engine\ace_engine.exe.

Ukoliko je na kompjuteru instaliran "Ace Stream Media player (http://acestream.org/) dešava se da prilikom instalacije ovaj "PotPlayer" prijavi neku grešku, pa je tada potrebno preskočiti upozorenje ili deinstalirati ranije instalirani "Ace Stream Media player", instalirati "PotPlayer", pa onda opet instalirati najnoviji "Ace Stream Media player" (sa stranice http://acestream.org/).

Razlog za ovaj postupak može biti i razlog je što se prilikom instalacije ovog "PotPlayer"-a dobija starija verzija engine 3.1.16.3, a najnovija na originalnom gornjem sajtu je "Ace Stream Media 3.1.32 [VLC 2.0.5]".

U najnovijoj verziji, prilikom instalacije, nudi mogućnost prikazivanja "Ace Stream Media" odvojeno, po kategorijama.
 
Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.209
Поени од реакции
6.793
ko hoce da deli zdrava hrana iptv nek mi se obrati na pm Crni07 povod novogodisni praznici
naravno besplatno dajem

ko hoce nek se obrati na Crni07 on daje linije
super potez .znaci crni je taj sto radi stobom crni sretna ti nova godina ides na ignore sve najbolje nista personalno
 

Kajgana Shop

На врв Bottom