E
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ugovor na neodredjeno vrijeme se ne moze dobiti odmah. Tek kasnije nakon sto Firma produzi ugovor 2ili vise puta.Tako je ali ti treba radni ugovor na neodredjeno vreme i da placas sve dadzbine i da osiguras sebi sam stan hranu itd l najvazniji uslov da ne dobijas socijalnu pomoc od Nemacke
Tako da po meni bas i nije tako jednostavno,ali svaki pocetak je tezak
nikako da skinem link filma...ima li neko link da posalje na PP ,da ubacim u tv i gledam..hvala
evo ovako izgledanikako da skinem link filma...ima li neko link da posalje na PP link..hvala
ok..hvala...ovo moram skidati,.mislio sam da je stream.neznam koliko je siguran download u Italiji...ipak hvala
ма носи се у 300 п.м далиси истио онај арап цивил ,па после го смени иметоKANALI IPTV EXYU + BG + HR + CZ + DNK + FI + GR + HU + ar + fr + ch + ru + be + de + es + pt + al + us + ca + uk + nl + pl + it + gr + ro + tr + af + alb WORLD 09-12-2018
▶ World Wide IPTV Lists | All TV Channels /09-12-2018/ (VIP-IPTV) UPDATED ▶
SUPER IPTV HD channels + ALL CHANNEL WORLD ''09-12-2018'' Unlimited
BIG IPTV ALL CHANNELS WorldWide + SPORT + VOD + MIX 09-12-2018
![]()
U pravu si al sve zavisi od gazde ili od firme ja licno sam ga dobio odmah posle samo mesec danaUgovor na neodredjeno vrijeme se ne moze dobiti odmah. Tek kasnije nakon sto Firma produzi ugovor 2ili vise puta.