Кога ќе се убаци некој кој не го следи муабетот ко џокер у покер и ти поставува ирационално прашање ... So Kajgana stijl ..
Шкорпи а дали сметаш дека Алан Тјуринг ги постигнал тие работи поради своите умствени капацитети или поради тоа што бил педер (хомосексуалци е долго за пишување
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
)...
Да не има некоја теза дека мозокот кај нив/вас поактивно функционира од останатите
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
...
Плус ако прајме муабети дека некои откритија се резултат на педери и поради тоа треба да се величат и следи нивниот сексуален живот, тогаш истото може да се каже дека е најдобро и во целибат да си, како Никола Тесла, или па да следиш примерот на Менгеле или сите да користиме ЛСД, коноп (Карл Саган и други научници) или па некои што се преженети/премажени повеќе пати и слично.
Абе не за џабе "Стејси"
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
ми е на игнор листа....
Еве ќе набројам одредени платформи/компании/брендови што јавно и безрезервно ја поддржуваат ЛГБТ заедницата.
Пример: Најк, Фејсбук, Андроид, Јутјуб, Гугл, Епл, Абсолут Водка, Левис, Амазон, Бургер кинг и уште стотици други, ама за овие сум сигурен дека ги користиш или си ги користел
Прво ова што си напишал, не е дека педери ги измислиле тие производи, мене тоа ме интересираше, ама нормално користиш педерски финти (спин) .
Второ тоа е
маркетинг (да ви соберат парите) и продавање пуфки како општествено одговорни компании, додека во нивните производни погони експлоатираат деца од 10 год, останатите работат како робови во мизерни услови, ама тебе тоа како човечко суштество НЕ ти е важно, битно за педерите да збореле убаво. ХК ПУ
После вакви навреди за женскиот а и машки род :
Инаку, да не беа педерите пола од вашите жени а и пола од вас немаше да знаете како да се облечете :/
плаче дека ги навредувале, дека биле предмет за потсмев итн итн.
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Друга работа врска модни "креатори", кажи колку девојки уништиле психофизички, присилувајќи ги на анорексии, на разни психички тортури, дрога итн, а ти ги возвишуваш
Слободно влечи се по улици како
конзерва, што ја шутира кој стигне, за туѓи интереси, правејќи си филм дека некаков закон ќе направи да се чуствуваш возвишено или заштитено
Види пробај
одлогирај се и од животот како Алан Тјуринг, сепак со такви непромислени размислувања и активности не правиш услуга ни на педерите кои се против твоите активности.