Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
izet_66 pozz , ti si bio na forumu sve nase dok nije crko , pa me interesuje dal si tada mozda skinuo onaj aria skener sto sam postavio ,ako jesi de mi ga salji molim , ili mozda neko drugi ako vidi taj post
jel to mozda ovo
aria2-1.34.0-win-32bit-build1.zip
1.96 MB
aria2-1.34.0-win-64bit-build1.zip
2 MB

HRT2 HD
Na satelitu Eutelsat 16A od jučer je dostupan drugi kanal Hrvatske radio-televizije u HD kvaliteti. HRT 2 HD je dostupan na transponderu zagrebačke tvrtke OiV gdje emitiraju i ostali kanali HRT-a, kanali RTV Slovenije i RTV CG SAT. Prema neslužbenim informacijama, do kraja januara 2019. godine u HD kvaliteti u istom paketu bi se trebali naći i kanali HRT 1 i HRT 3.

Pozdrav

Поздрав

Дали можи да напишите линкови за сите мак канали кои се достапни за бесплатно онлајн гледање но во формат за м3у листа за да може да се гледаат на смарт тв
Наведов бесплатно мислам оние кои нудат бесплатен стрим во македонија а не се зависни од некои листи кои работат ден или два туку постојано ќе може да се гледаат без прекини

Ново
jura1
xxx , ti si bio na forumu sve nase dok nije crko , pa me interesuje dal si tada mozda skinuo onaj aria skener sto sam postavio ,ako jesi de mi ga salji molim , ili mozda neko drugi ako vidi taj post
šta je crklo@jura1, ako misliš svenase.com, hvalaBogu živ i zdrav, ali Tebe u članstvu tamo nema,nema ni posta, na tu temu ima 2 moja posta????????

3xNaTE.jpg

Extream Code 5 December 2018

Code
https://srtfly.com/ExDL

Поздрав

Дали можи да напишите линкови за сите мак канали кои се достапни за бесплатно онлајн гледање но во формат за м3у листа за да може да се гледаат на смарт тв
Наведов бесплатно мислам оние кои нудат бесплатен стрим во македонија а не се зависни од некои листи кои работат ден или два туку постојано ќе може да се гледаат без прекини
Код:
http://eu.live.skyfolk.mk/live.m3u8

guglaj dok slušaš,;)

šta je crklo@jura1, ako misliš svenase.com, hvalaBogu živ i zdrav, ali Tebe u članstvu tamo nema,nema ni posta, na tu temu ima 2 moja posta????????
Nije to onaj na koji jura misli,ovaj sada na kom si nema veze sa onim.Ostalo je tamo mnogo dobrih stvari,al su zakljucali pre nego sto smo stigli brisat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom