- Член од
- 10 јануари 2018
- Мислења
- 187
- Поени од реакции
- 296
sve 5 samo vi idite I dolazite gdje vam je volja samo nemoj te da prosipate pamet puno[DOUBLEPOST=1543239283][/DOUBLEPOST]sto jel ako si clan jednog foruma ne bi trebao da posjecujes nijedan drugi?
totalno glupa logika
kod nas svi imaju i nema potrebe da vise na forumu u nadi da bi nesto nasli ili dobili
kod nas je pravilo ako ti nesto treba a regularan si, zatrazis i dobices sigurno
i stvarno si ignorant ako mislis da neko od nas bilo sta radi zbog lajkova
ja sam eto pomogao nekim ljudima i ovdje i nikad nisam trazio da mi se zahvaljuje javno niti je to potrebno.
LP
kako ce ti to international da kaze pa nebi bio vise kralj hhahahahah to su najvisi lazovi[DOUBLEPOST=1543239602][/DOUBLEPOST]posaljite I meni jednu listu sa vise konekcija kraljevi se ubise sa listama sa po jednom konekcijom hahahja sam komandu SAM nasao,jer sam siguran bio da se liste i vade komandom.Kao i sa komandom /login.php kad sam izvadio slucajno login za panel,koji sam proslijedio internacionalu,jer je trazio taj panel i pitao ga za savjet jel se tako radi i za ostale panele ,i nikad se vise nije javio,a ni panel vise nije u funkciji.Komandu za stalker sam otkrio SAM,uz pomoc panela admin:1 nekog koji sam nasao i usao u postavke,i kucao stotine komandi dok nisam potrefio da skine listu,jer sam siguran da sve postoji i da moze.Moje postavljanje zastarjelog uputsva je lose djelo,a postavljanje listi od dva brata,i gradina i svih ostalih koje vi stavljate ,je dobro djelo,Ko je unistio od vas listu"posokuca" koju sam koristio mozda i godinu i bio miran?VI gospodo ste je unistili ovdje na forumu,i sta vam smeta sada ako neko i drugi zna doci do liste?
Последно уредено: