Izvini koj broj na prepiska si ako mozes da pises??Промена од дополнителна на финална. Интервју крај на Март 2016. Документи крштеница од баба/прабаба. 10ххх/2015
FALA TI ODNAPRED
Izvini koj broj na prepiska si ako mozes da pises??Промена од дополнителна на финална. Интервју крај на Март 2016. Документи крштеница од баба/прабаба. 10ххх/2015
Luge do koi broevi se stasani? Bev na intervju juni 2017, statusot mi
I jas isto taka bev na intervju juni i ocajno cekam samo ukaz... dali nekoj ima nekoja informacija. Ve molam piseteKade bese na intervju i koe brojce si ?
23xxIzvini koj broj na prepiska si ako mozes da pises??
FALA TI ODNAPRED
Zdravo, da te prasam,..... kako sto mozam da te razberam, uste okolu 1000 prepiski se ostanati od 2016 sto se na dopolnitelna i tolku? i bi zavrsile so tie sto se na dopolnitelna ili...? nekako ne mi e bash jasno, ako mozis da mi odgovoris? i spored tebe kolku prepiski od prilika od 2017 se staveni na dopolnitelna? Generalno me interesira; Dali do kraj na ovaa godina Bi mozelo site , od site godini, da gi iscistat sto se na dopolnitelna?! Fala tiДобро е. Јас помислив закочија на крај февруари- почеток на Март. Има уште некој си 1000 преписки од протоколот за да ги стават на финална , има шанса до Нова Година да дочекаме.
1000 mozda se do noemvri 2 koga isleze posledniot protokl, na primer mene me nema vo protokolot a sum staven na dololnitelna dekemvri 2017 mesec dena posle negovoto izleguvajne taka da bi trebalo dase okolu 1300-500 za da ja ivcistat cela 2016.Добро е. Јас помислив закочија на крај февруари- почеток на Март. Има уште некој си 1000 преписки од протоколот за да ги стават на финална , има шанса до Нова Година да дочекаме.
истиот случај сум и јас во иста недела сме.Lele mnogu be so kakvi dokumenti si
Vo Sofia, 67XX/2016Kade bese na intervju i koe brojce si ?
Cena?Dokolku nekoja e zainteresirana za steknuvanje bugarsko drzavjanstvo preku brak drugarce poseduva bugarsko drzavjanstvo pisete vo private.