Околу 01. февруари 2019 годинаКога да чекам промена на стаус, на 01.фебруари.2018 имав интервју.
Jas sum so prv bratuced, potvrda od klub, baba i dedo rodeni pred 1919. Javi ako ima promeni kaj tebe, a i jas kaj mene[DOUBLEPOST=1542024570][/DOUBLEPOST]29**/2014 so sto dokumenti si, jas sum so umrenica od pradedo, dedo i izvod od tatko plus potvrda os bkk od strumica.. a dedo mi ucel vo bugarsko skolo ama nemam nikakov dokument za toa, a inace po poteklo sum od istocna makedonija, ne znam so ovie dokumenti kolkavi bi bile sansite da go zemam..
Jas sum na položitelno, ne sum bila na proverka od Vicebese li na proverka od vice ili si na status polozitelno, ima li pak proverka od vice?
Lele mnogu be so kakvi dokumenti siZnae li nekoj do kade se so potpisuvanite ukazi? Jas vcera vlegov vo 5 mesec na polozitelno I seuste nema nikakva promena. 66**/2016 intervju juni 2017 I ne sum bil na dopolnitelna do sega.
И јас сум тука некаде, и уште сум на дополнителна.. Ке си почекаме уште некој ден изгледа.21×/2016, uste sum na dopolnitelna!!!
Izgleda nema da ne razgledaat do nova godina kako so se pretpostavuvase?И јас сум тука некаде, и уште сум на дополнителна.. Ке си почекаме уште некој ден изгледа.
So original dokument od Baba mi od bugarska egzarhija. Da ne imas informacija do kade se so potpisuvanje?Lele mnogu be so kakvi dokumenti si
17 maj jas sum 18 ti ako ima promena denovive ke pisam na forumovSo original dokument od Baba mi od bugarska egzarhija. Da ne imas informacija do kade se so potpisuvanje?
A kolku vreme si na polozitelno I so kakvi dokumenti si?17 maj jas sum 18 ti ako ima promena denovive ke pisam na forumov
Kade bese na intervju i za kolku vreme go zede brojot/pin?Кога да чекам промена на стаус, на 01.фебруари.2018 имав интервју.
Како може да биде подигнат кога не сум имала статус дека е одобрено. Најпрвин ми пишуваше нема образована преписка, потоа ми пишуваше обработва се и сега последно пишува нема намерени заqвлениq по посочените критерии. Како идат статусите за присходи знае некој? Многу ми е чудно зошто така ми пишуваТоа значи дека ти е подигнат происходот.Барај го посредникот.
Незнам што да ти кажам,да чудно е ,но со оглед на ситуацијата таму.Како може да биде подигнат кога не сум имала статус дека е одобрено. Најпрвин ми пишуваше нема образована преписка, потоа ми пишуваше обработва се и сега последно пишува нема намерени заqвлениq по посочените критерии. Како идат статусите за присходи знае некој? Многу ми е чудно зошто така ми пишува