- Член од
- 9 јануари 2015
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 156
jas bev 6 dekemvri na intervju 2017 i uste na zadolzitelna
dali mozi d akazi nekoj do kaj se stasani za na finalna
dali mozi d akazi nekoj do kaj se stasani za na finalna
A beshe na finalna i kolku?Bev so potvrda od zdruzenieto i na denot na intervjuto ja zedov od mojot dedo licnata karta i mu ja priloziv kopijata od istata normalno ne originalot pa eve pominav, vrz osnova dali na potvrdata ili licnata karta ne znam ama napisaa pllozitelno
Zdravo od pisuvanje na forumov mislam im zakazuvaat nekade za 5 do 6 meseci ...pozdravVe molam Info, za kolku vreme sega se zakažuva intervju (od prilika)?
Јас кога бев се си бешена време...чекаш надвор излегуваат и кажуваат кој од колку му пишува на картончето и влегуваш за некој 5-10 мин си внатре веќе зависно кој колку се задржува.Колку са точни со времето на интервју, влега ли се во времето кога е закажувано? Или касна
Не каснат. Во зградата влегуваат пред да дојде времето, со цел да поминеш безбедносна проверка и идентификација. А внатре на интервјуто може да влезеш 10 до 15 минути покасно евентуално или точно кога ти е закажано.Колку са точни со времето на интервју, влега ли се во времето кога е закажувано? Или касна
Po kokju vreme od prilika trae intervjuto?Не каснат. Во зградата влегуваат пред да дојде времето, со цел да поминеш безбедносна проверка и идентификација. А внатре на интервјуто може да влезеш 10 до 15 минути покасно евентуално или точно кога ти е закажано.
Па точно не се сеќавам, ама околу 10 минути беше претежно кај сите. Има еден доста фин дечко, тој ми се падна на мене и многу е љубезен. Знае дека вадиме државјанство само ради економски причини, ама ок си е и не прави некои проблеми. Ама, има едно одвратно жениште и молете се да не се паднете кај неа, зашто од тоа што имам слушано е премногу безобразна и се дере. Другите двајца не ги знам, ама мислам дека и тие се горе долу фини. Ама жеништево е тотално фрустрирано и злобни.Po kokju vreme od prilika trae intervjuto?
Batka ako ti si staven ne znaci deka ne davaat okey ? Poso i ja sum pa nesum na dopolna taka da tvoeto glupo sso potvrdi od zdruzenija ne davat jas bev so potvrda i sum staven na dopolnitelna da dostavam dokument za poteklo NE SE LAZETE SE E PREVARA so potvrdite
Ne se zali,nie od 2014 ta,3 godini cekameАјдееее.....после година и пол на дополнителна,утринава ставен на финална!
Прегледај го приврзокот 199163
Преписка 14XX/2016 заведена во Правосудие на 19/02/2016!
Што побрза промена кај сите што чекаат на дополнителна!
Промена од финална на положително становиште?Денес промена од финална
8348/2015 интервју 25 Јануари 2016
Софија.
Со крштеница од баба.