A dali e mozno da dade otkaz?Sega ke si cekas uste nekoj mesec da ti potpisit viceprezidenta i meti si
I jas bev na istiov datum ama kaj mene pisit uste vo finalna
A dali e mozno da dade otkaz?Sega ke si cekas uste nekoj mesec da ti potpisit viceprezidenta i meti si
I jas bev na istiov datum ama kaj mene pisit uste vo finalna
Zdravo i jas bev 10.10 koj br na molba si?Intervju 10.10.2017g....sto e sledno?
Denes mi se smeni...
Na posttari tvoj objavi ima deka si bil 2015[DOUBLEPOST=1540929272][/DOUBLEPOST]Intervju 10.10.2017g....sto e sledno?
Denes mi se smeni...
4 do 5 meseci so kakvvi dok siDobro vecer......mi pisuva ova : Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Uste kolko se ceka do izdavanje na ukaz....??
Tuka nekade sum i jas so vas isto zemen proishod apr 2016,3 meseci veke za potpis cekam,br 74××/2016.Ako se smeni neso kaj vas pisete.PozzВо иста ситуација сум. Април го зедов происходот а за потпис чекам скоро 4 месеци. Бр. 66**/2016. Пиши ако имаш некаква промена.
Браво бе џени,Како прво се работи за лажни удостоверенима за произход, а не за лажни потврди. Второ,
Ти се што пиша не се оствари ко што гледаме. Трубаше дека никој само со потврда нема да земе, па не испадна така. Малку мене ми дојде преку глава од тоа ти да глуми Јотова херселф, така да ај малку олади. Ако имаш веќе државјанство и си негде по Европа, што уште бараш на форумот. И немој да ми кажеш за да ни даваш проверени информации.
За жал по се изгледа може. Јас не верував, но му се случи на пријател, од положително, го преместија на проверка од вице, па одказ. Денес бевме во Софија, му рекоа дека нема право на жалба. Ќе пишам кој посредник му издаде потврда, инаку дечкото е од 2015A dali e mozno da dade otkaz?
На некои ни е од циклусот фрустрацијата, точно, но тоа поминува. Онаа другата со мало-големо релативна работа ти е за цел живот, па сега ќе се праиш маж мавфтајќи со пасошот, кога не можеш со друго. А ние без стари документи, за греота сме. Извини, не мислев да ставам сол на рана.Браво бе џени,
Прво никогаш не реков дека давам проверени информации, сама ќе си ги пеовериш, кога ќе дојде денот да се соочиш со вистината
Второ не пиши од памет, провери ги моите постови од октомври 2017 конкретно втората половина, за да ти е појасно.
Трето мензисот не ти е оправдување, ова дека ви продаваат фалш потврди го пишувам цело време.
Четврто, нека ти е јасно дека пред друг пат да маниш тастатура, да не оспоруваш лица кои ја кажуваат вистината. Официјален документ е официјален, потврдата која ти ја продадоа, е тоалетна. Потврдата која ти треба е од државен архив на Бугарија а не од играорна од Беловодица.
Петто ако си посредник или бркај ја работата како треба или не се нафаќај на секој. На некои лебот му зависи од пасошот, нека ти е јасно. За 200/300 еур не вреди да си играш со луѓето, некои едвај ги скрпиле.
Ова што го напиша, ќе го третирам на моментален испад од емоционален импулс, и ако немаш нешто паметно да напишеш, оди на друга тема каде може да се караш за се. Ако не секогаш постои и огледало.
Резил
А да си жива[DOUBLEPOST=1540930429][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1540921728][/DOUBLEPOST]Колку што се сеќавам последен пат кога влезе Обвинителството во ДАБЧ, илјадници луѓе заглавија по 3-4 години со постапката до ден денешен.
И немој да мислите дека е само за на оние по 5000 што им земале. Кога бугарското обвинителство има одврзани раце да ровари некаде, тоа го прават детално да не речам брутално.
Вие што сте давале по 70/100 евра за Уверение од ДАБЧ за да не чекате по 1 година молете се да не ве приметат таму во документите дека сте го земале за една недела.
А ова за измените во законот што ќе запнат да ги донесат и што се погласно се критикуваат клубовите што си калапат пари или со потврди или со посредништво, не знам како ќе заврши целата работа. Да не шпекулирам сега ама не е на арно.
И немој да мисли некој дека е чудо за 3 дена, зошто последното чудо траеше долго време и кулминираше во 2017 г.
Значи најмалку сакам да спорам со некој што не го познавам. Јас завршив работа, овде на форумот можеби ќе прочиташ кој беше лекот за вас без стари документи, маил телефон во архивот, пат до таму, статистика од кнчев, ти дава документ од архив со печат и штембил, и поднесваш. ТОЛКУНа некои ни е од циклусот фрустрацијата, точно, но тоа поминува. Онаа другата со мало-големо релативна работа ти е за цел живот, па сега ќе се праиш маж мавфтајќи со пасошот, кога не можеш со друго. А ние без стари документи, за греота сме. Извини, не мислев да ставам сол на рана.
mozebi sme bile vo isti den,i jas sum uste na dopolnitelna.Od maj 2017 sum staven na dopolnitelna!!!!jas sum uste na dopolnitelna,intervju dekemvri 2015 - ambasada skopje ,broj 1××/2016.Poz!!!
Набрзо, за 2-3 недели добивашСо овај происход сум, незнам која година кој месец е земен, дали е можно да има проблеми со сегашната ситуација, моментално чекам за потпис од 01.10.2018,
Интервју 08.06.2017 во Битола со оригинално сведителство од баба ми
Земаш, ама барем скриј го и горниот бројСо овај происход сум, незнам која година кој месец е земен, дали е можно да има проблеми со сегашната ситуација, моментално чекам за потпис од 01.10.2018,
Интервју 08.06.2017 во Битола со оригинално сведителство од баба ми
Intervju 10.10.2017g....sto e sledno?
Denes mi se smeni...[/QUOTE Zdravoo... So kakvi dokumenti si?