- Член од
- 15 октомври 2018
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 18
So prv bratuced i potvrda so dedo pred 1920 od 2014sum.
Кога интервју?So prv bratuced i potvrda so dedo pred 1920 od 2014sum.
Koj ti bese prethodniot status?[DOUBLEPOST=1539605536][/DOUBLEPOST]Ednas prasav i pak da prasam, zosto nekoi odat na polozitelna a nekoj na finalna?So prv bratuced i potvrda so dedo pred 1920 od 2014sum.
A koj broj na molbi se, posto koga proveruvas, a i vo protokolot se pisani broevite na molbata.Преписки 1067,1068,1069/2016 од денес на финална!
1178 се уште на дополнителна!
Број на молби не знам!Ги проверувам само за оние што имаат направено интервју во консулствата!A koj broj na molbi se, posto koga proveruvas, a i vo protokolot se pisani broevite na molbata.
Да, во 02.10.2017 г. / 2017. Интервју не се сеќавам баш точна дата но почеток на февруар.Dali te imase vo protokolot i koj datum vo fevruari?
E GRESKA STE BRE LUGE,jas imam napraveno intrvju vo bg ambasada vo sk.vo dekemvri 2015 g.i proveruvam po broj na molba,a brojot mi e 2××/2016 i uste sum na dopolnitelna so dokument licna karta i voena kniska na mojot dedo dostaveni originalite vo mp.Sofija!Број на молби не знам!Ги проверувам само за оние што имаат направено интервју во консулствата!
По број на молби си проверуваат оние што биле на интревју во Софија!
Во право си!E GRESKA STE BRE LUGE,jas imam napraveno intrvju vo bg ambasada vo sk.vo dekemvri 2015 g.i proveruvam po broj na molba,a brojot mi e 2××/2016 i uste sum na dopolnitelna so dokument licna karta i voena kniska na mojot dedo dostaveni originalite vo mp.Sofija!