Мора процедурално да ја подупатНе ми е јасно зошто пратенициве се јавуваат за збор, се е јасно, стави на гласање и преброј се. Или има или нема мнозинство и готово. Зарем има некој кој дискусиите ке го предомислат од тоа што намерил?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора процедурално да ја подупатНе ми е јасно зошто пратенициве се јавуваат за збор, се е јасно, стави на гласање и преброј се. Или има или нема мнозинство и готово. Зарем има некој кој дискусиите ке го предомислат од тоа што намерил?
Треба да се убедат СДСМ-овците дека со ова се уништува еден дел од македонскиот народ и дека треба да се повлече преспанскиот договор и сите работи околу него.Не ми е јасно зошто пратенициве се јавуваат за збор, се е јасно, стави на гласање и преброј се. Или има или нема мнозинство и готово. Зарем има некој кој дискусиите ке го предомислат од тоа што намерил?
Кој дел се уништува ? Еден народ има 10,20 делови ?Треба да се убедат СДСМ-овците дека со ова се уништува еден дел од македонскиот народ и дека треба да се повлече преспанскиот договор и сите работи околу него.
За спроведување на одредени „мрсни“ работи, се бираат луѓе со низок капацитет. Така ги вадат. Ја нечекаа СДСМ на колена пред некоја година, стадо без кучиња, се намести за претседател... и сега „испаштаме“ сите. Цела армија партиски поддржувачи (новинари, поранешни фаци...) го сменија курсот и сега безобразно агитираат да се промениме кодно... И ако не сакаме, дрско навредуваат. Џабелебојадачи вечни.[DOUBLEPOST=1539606696][/DOUBLEPOST]Цело време се палеа на "Нема правда, нема мир" , пола годината верглаат "Вмро бара амнестија" , нема да ја добијат.
И на крај искача на говорница, ајде да си простиме? Не ти е денес Прочка бе, копито едно.
Како имаш лице и пред твоите, и пред јавност, и пред самиот себе. Шо створење ќе беше, од кај те извадија мајко мила![]()
Па, ако го читаше „преспанскиот договор“, едно треба да сме ние, друго нашинците во Лерин (Флорина), Костур (Касториа)...Кој дел се уништува ? Еден народ има 10,20 делови ?
Кој дел?Треба да се убедат СДСМ-овците дека со ова се уништува еден дел од македонскиот народ и дека треба да се повлече преспанскиот договор и сите работи околу него.
Тој дел што не се праи наудрен... Наудрените, више си го погазуваат достоинствотоКој дел?
Преспанскиот договор:Кој дел?
Зарем има некој кој дискусиите ке го предомислат од тоа што намерил?
само глупости да се тропалоТој дел што не се праи наудрен... Наудрените, више си го погазуваат достоинството
премиер може да амнестира ?После денешнава изјава на Заев, уште подобро за Вмро е да оди да предвремени избори. Па нека им објаснува Заев во кампања на неговите прогресивни европејски граџани како бил спремен да ги амнестира Груевски, Мијалков, Миле ми текна, Горде и компанија.