K
kicodarker
Гостин
Сега ја постравте темава со линкови од Устрелија и нивни багабонти. Арна си беше темава а и десетици пати подобра од најдобриот крими филм снимен во Македонија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nasinci se mestoto im e tuka. A koj e filmot krimi najbolji od mkСега ја постравте темава со линкови од Устрелија и нивни багабонти. Арна си беше темава а и десетици пати подобра од најдобриот крими филм снимен во Македонија.
Као шо е Bellanocca ебено Бељановце на Скопска Црна Гора, вукојебина ко фамозното Танушевци.Добро де.....ПодмоЉе кај Охрид![]()
Стави слика од фан страната кај што се заедно да се потсетиме кој беше Топган, ако имаш поопширно за случкта не не штеди, пишувај убаво како што знаешTop Gun i Mujo 95 napravija 4m marki od kamion droga shto beshe nosen za Stutgart
Кажи му име ??сообраќајка ,шипска работа.јадат ќутек,па вадат палки и пиштоли.ама несакајќи вплеткаа мафијаш од старата гарда мафијаши.Негова е изреката Само транвестит вади пиштол,а не пука со него.Во Ченто е ова .
Прегледај го приврзокот 198183
???[DOUBLEPOST=1539405259][/DOUBLEPOST]сообраќајка ,шипска работа.јадат ќутек,па вадат палки и пиштоли.ама несакајќи вплеткаа мафијаш од старата гарда мафијаши.Негова е изреката Само транвестит вади пиштол,а не пука со него.Во Ченто е ова .
Мешана населба е.Ченто не беше чисто од албаниве
koj star mafijas be ziti se , covekot leb nema da jadeсообраќајка ,шипска работа.јадат ќутек,па вадат палки и пиштоли.ама несакајќи вплеткаа мафијаш од старата гарда мафијаши.Негова е изреката Само транвестит вади пиштол,а не пука со него.Во Ченто е ова .
јас не ни знам како се вика,ти ако знаеш нешто повеќе пиши кој е.Ама појма немаш кој е ,и што е.koj star mafijas be ziti se , covekot leb nema da jade
ke im pomine se lupaa malce boksovi ova ona i tolku od muabetov , za dzabe panika se krena
a be drugar , covekot bane se vikaјас не ни знам како се вика,ти ако знаеш нешто повеќе пиши кој е.Ама појма немаш кој е ,и што е.
епа админот нека го избрише постот.Не сум знаел дека ако немаш пари ,не си мафијаш.Тој тип ти е во класата на Јане Тица,Брус,Шеки ама не версаче,Бели,ама мал си изгледа ,не му го знаеш минатото.a be drugar , covekot bane se vika
on i negovite vnuci i deca ja napravija frkata
porano digase prasina neso ama nisto od mafijas , nema denar vo dzeb
cim sakase da ti kazam po detalno neso
obicna tepacka bese , a deka bane e mafijas star daleku od toa
pozz
dobro be druze tvoe mislenje, teraj si takaепа админот нека го избрише постот.Не сум знаел дека ако немаш пари ,не си мафијаш.Тој тип ти е во класата на Јане Тица,Брус,Шеки ама не версаче,Бели,ама мал си изгледа ,не му го знаеш минатото.
Незнам ,јас од муабети што слушам.И Ресторанот Хиподром дека е негов.Точно ли е или не?dobro be druze tvoe mislenje, teraj si taka