Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
MOLIM ALI ZAISTA MOLIM sve forumase ovog foruma ukoliko imaju m3u liste za mag.clientportal da mi ih posalju. Danima trazim po internetu i nemogu da nadzem, ili ono sto pronadjem radi nekoliko sata i nestaje. Ili recite mi neki program ako znate kako da dodjem do m3u liste ovog portala.
Molim vas pokazite se da ste dzentlmeni i pravi hakeri.
HVALA VAM NAJVISE NA SVETU!

MOLIM ALI ZAISTA MOLIM sve forumase ovog foruma ukoliko imaju m3u liste za mag.clientportal da mi ih posalju. Danima trazim po internetu i nemogu da nadzem, ili ono sto pronadjem radi nekoliko sata i nestaje. Ili recite mi neki program ako znate kako da dodjem do m3u liste ovog portala.
Molim vas pokazite se da ste dzentlmeni i pravi hakeri.
HVALA VAM NAJVISE NA SVETU!
Da nisi ti neki reseler od tog servera pa trazis :D[DOUBLEPOST=1539343009][/DOUBLEPOST]
Imas ovde :http://sutverduz.com:8080/
Bein Sports 1 4k & Bein Iz, frame rate 50, rezolucija: 2560 x 1440
Od sad samo trazim Bein kanale heheheh

50mbps nije dovoljno da kanali normalno rade? Ma da. Ajde daj listu koja tebi radi kako treba pa da vidim da li je do interneta kao što tvrdiš.
Druze,internet ti vrijedi ali sigurno koristis ove liste sa 1 konekciom,zato ti koci,da moze za vise korisnika u isto vrijeme pisalo bi 0 konek. Ili makar 2 kon. a ne max 1 k

Envoyé de mon HUAWEI GRA-L09 en utilisant Tapatalk

Po afinitetima koje prezentira, mislim da je arap.:)
Nemojte ako neko trazi neki kanal da mu odma kazete to ne valja,zelje i ukusi si svima nama razliciti i to je normalno.
Ja licno ne gledam ni engleske ni arene niti Bein, pa ne kazem to ne valja,svako ima svoje.

Nemojte ako neko trazi neki kanal da mu odma kazete to ne valja,zelje i ukusi si svima nama razliciti i to je normalno.
Ja licno ne gledam ni engleske ni arene niti Bein, pa ne kazem to ne valja,svako ima svoje.

cgmne,zna on (mislim arap) da se zezamo.Znamo ko je on i on zna ko smo mi:)

Prasanje do administracijata.Odamna baniran clen so nik burmann prasuva zosto nemoze povtorno da se registrira so svoj e-mail.Saka da znae do koga e baniran i ima li moznosti ili da se odbanira ili povtrono da se registrira so svoj e-mail..Neznam zosto i kako e baniran, no covekot e korekten i ne e konfliktna licnost.

jos nisam imao priliku da probam liste sa vise ili 0 konekcija pa ako ima neka dobra duša da posalje na PP...hvala unapred

http://ipsatpro.com:8080/get.php?username=Xbv2HhnDxZ&password=I8Zc6o23Wm&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 28.06.2018, Ističe: 28.06.2019, Trial: Ne, Status: Active
[DOUBLEPOST=1539354539][/DOUBLEPOST]
http://ipc.proipciptv.com:8000/get.php?username=hZoDJkqrGF&password=zVhliaNNmm&type=m3u
Ime liste: 0.m3u, Max konekcija: 1, Aktivnih konekcija: 0, Kreiran: 14.01.2018, Ističe: 14.01.2019, Trial: Ne, Status: Active

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom