- Член од
- 13 јули 2018
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
Мажи, дали знаете каде може да се набави најефтино Triligy односно Dapoxetin во Македонија и надвор од Македонија и по која цена? За што се’ точно служи овој лек?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тебе ти треба помош од друг лекарКажано ми е дека служи за третман на предвремени ејакулации, ама сакав да чујам дали има и други примени (долгорочно третирање слаби ерекции, мала количина ејакулат...)
Дали имате повеќе информации за ова? И по која цена може во Македонија и од надвор да се набави, и од каде се’ може да се набави?
Lugje koa e vo normala mozam da ja vadam glavickata od kozata koa e dignat nemozam mnogu malce.. nekolku vreme bez da ja vadam glavickata go drkav.. kazete so da pram i dali e deka sekoj den sum go drkal bez da ja vadam ili sto? dali ke mi preci za deca praenje ponataka??
Да не имаш фимоза ?
Како се искривува?Знае ли некој како се поправа искривување на пенис при ерекција ?
Зависи и аголот на закривување колкав е и дали прави проблем за работа.Затоа има уролог да ти го измери, ама на повеќето ви е срам да одите.
Ако е голем тогаш операција, за да си извади тоа тврдо масно ткиво кое доведува до закривување.
Како се искривува?
Ќе ти каже лекарот. Зависи, тој најдобро знае.[DOUBLEPOST=1538906906][/DOUBLEPOST]Воопшто не ми е срам да одам напротив имам закажано термин, него работата беше дали има начин да се направи нешто без операција
Не е тоа за операција или интервенцијаВоопшто не ми е срам да одам напротив имам закажано термин, него работата беше дали има начин да се направи нешто без операција[DOUBLEPOST=1538906826][/DOUBLEPOST]
На ерекција се искривува према напред на почетокот на пенисот не накај главата