Криминалци и криминални групи во МК

1994, Аце Боцевски Циганот со негова екипа прави упад и демолирање на Хард Рок, Циганот официјално бил човек на партијата сега што е на власт, јас така знам.

Јас студирав тоа време во Скопје, и тогаш се слушаше дека демолирањето го направила ,,групата на Фрчко,,

Циганот го пуштија да избега, и се слушаше дека е во Грција. Убиството што се случи беше со бркотница со коли во мафијашки стил и ликвидација на лице место. Типот што го бркаа беше главен во бизнисот со кафе...меѓудругото

Јас студирав тоа време во Скопје, и тогаш се слушаше дека демолирањето го направила ,,групата на Фрчко,,

Циганот го пуштија да избега, и се слушаше дека е во Грција. Убиството што се случи беше со бркотница со коли во мафијашки стил и ликвидација на лице место. Типот што го бркаа беше главен во бизнисот со кафе...меѓудругото

Шпекулациите се дека Ацо Боцевски Циганот го ликвидирал Сеат Ибраими поради некој тендер што го добил во Мвр за набавка на BMW мотори и немале пари да му исплатат или не сакале да го испочитуваат договорот сдсм .Помеѓу циганот и ибраими постоела нетрпеливост, поточно имало тепачка каде циганот бил истепан од ибраими .Дали тоа било само алиби за да го ликвидира и да се прикрие вистинската причина останало мистерија .

Golem broj na kriminalni tipovi vo minatoto imaat javno dadeno izjavi deka rabotele za Frčko....

Toj od Debar sto go ispituvaa za atentatot na Kiro, toj srbinot so švercot so nafta....nekoi izjavi na vraboteni vo Mvr za isceznatite 25 kg kokain od depoto na Mvr....

Golem broj na kriminalni tipovi vo minatoto imaat javno dadeno izjavi deka rabotele za Frčko....

Toj od Debar sto go ispituvaa za atentatot na Kiro, toj srbinot so švercot so nafta....nekoi izjavi na vraboteni vo Mvr za isceznatite 25 kg kokain od depoto na Mvr....
Тој од дебар али име Петрит Аме

И Зија Асани беше вмешан во кражбата на 25кг кокаин од депото на мвр.

Еве нешто досега необјавено а квалитетно на темата за Аце Циганот и Сеат Ибраими

http://www.dudinka.org/аце-и-раде/

Алфа и Омега на организираниот криминал во МК и СК, имаше наназад еден добар текст од крајот на девеесетите од еден српски сајт, и тоа беше ретко квалитетен поглед на случајов.[DOUBLEPOST=1538003712][/DOUBLEPOST]П.С. Имам и едно инфо дека Груевски кога тренирал бокс тренирал во клубот каде што одел и Аце како дел од некоја екипа која тогаш уште не била толку озогласена и исполитизирана, Аце бил убедливо најслаб боксер и тепач од друштвото а Ибраими што го убива некаков првак во тешка категорија, во тоа време Фуфо спонзор на клубот, имам заборавено али воа е доволно за да се врзе кој клуб и која населба било.

Последно уредено:
Sosema slučajno....trenerot na Grujo e od moeto selo po majka mi.....a e brat na televiziskata prezenterka Lenče Smilevska od MTV....na vremeto.
Koga ke se vidam sledniot pat( retko doagja)... ke go prašam...

Se šuška deka Zečević sega e prv operativec na ednata od 2-3 grupacii vo Sds...koi se dosta zavojuvani edna protiv druga

Vo vremeto lani koga Vmro pregovaraše so Dui za Vlada( neuspešno)..... soobrakajcite vo Kičevo vo sitnite saati vo Kicevo zaprele Audi so zatemneti stakla...i vnatre se vozele Zečević, prets.na Dui za Kičevo Ševalj Ceku i eden krimos od Kičevo za koj se sluša deka vo edna od vladinite Audi koli so AA tablici raznesuva "čudni raboti" vo gepekot. Nikoj ne smee da go zapre. Se slušna deka imale tajna sredba vo Saraj....i togaš bese jasno koj so kogo ke bidi i vo Vladata i vo "biznisot"

Еве нешто досега необјавено а квалитетно на темата за Аце Циганот и Сеат Ибраими

http://www.dudinka.org/аце-и-раде/

Алфа и Омега на организираниот криминал во МК и СК, имаше наназад еден добар текст од крајот на девеесетите од еден српски сајт, и тоа беше ретко квалитетен поглед на случајов.[DOUBLEPOST=1538003712][/DOUBLEPOST]П.С. Имам и едно инфо дека Груевски кога тренирал бокс тренирал во клубот каде што одел и Аце како дел од некоја екипа која тогаш уште не била толку озогласена и исполитизирана, Аце бил убедливо најслаб боксер и тепач од друштвото а Ибраими што го убива некаков првак во тешка категорија, во тоа време Фуфо спонзор на клубот, имам заборавено али воа е доволно за да се врзе кој клуб и која населба било.

Имав прилика како дете( 12-13г. )да го посетувам клубот 96-7 год со еден комшија и неговиот син.Се тренираше во школоската сала на о.у Кочо Рацин на водно.Во бледо сеќавање ми е се, знам дека премногу бевме мали за да продолжиме а на луѓето што тренираа не се сеќавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom