Peribe kolku vreme cekas ukaz?? znam deka bese samo so potvrda od kaj lazar mladenov se nadevam ke ti potpisit za brzo i dane izradvis nie so sme samo so potvrdi so nemame stari dokumenti.небе от понеделник до петок мислам
Peribe kolku vreme cekas ukaz?? znam deka bese samo so potvrda od kaj lazar mladenov se nadevam ke ti potpisit za brzo i dane izradvis nie so sme samo so potvrdi so nemame stari dokumenti.небе от понеделник до петок мислам
несакам да те плашам но овие совет по гражданство се најлошите ако поминиш кај нив можеш предвреме да славиш вице президентот тешко одбива обично потпишува,плус никој овде неможе да ти каже точно како ке биде,крај краева ако ти се БОГОВИТЕ наклонети добиваш ако не не[DOUBLEPOST=1537750371][/DOUBLEPOST]Dok8menti od lazar mladenov.[DOUBLEPOST=1537738667][/DOUBLEPOST]
I od iskustvo od drugi?samo so dok.od lazar?
за дедетина дена плус ке правам три месеци точноPeribe kolku vreme cekas ukaz?? znam deka bese samo so potvrda od kaj lazar mladenov se nadevam ke ti potpisit za brzo i dane izradvis nie so sme samo so potvrdi so nemame stari dokumenti.
Секој момент очекувај статус "проверка от вицепрезидента на р б'лгарија" и после тоа ако имаш среќа ќе ти потпише најрано за 2 месеци.несакам да те плашам но овие совет по гражданство се најлошите ако поминиш кај нив можеш предвреме да славиш вице президентот тешко одбива обично потпишува,плус никој овде неможе да ти каже точно како ке биде,крај краева ако ти се БОГОВИТЕ наклонети добиваш ако не не[DOUBLEPOST=1537750371][/DOUBLEPOST]
за дедетина дена плус ке правам три месеци точно
I jas batka crekam ukaz od 6juli pa kaj i da e ili ukaz ili proverka od vice pa sekoj so srekjataСекој момент очекувај статус "проверка от вицепрезидента на р б'лгарија" и после тоа ако имаш среќа ќе ти потпише најрано за 2 месеци.
Mislam kraj ba okgomvrj deka se stgnati poso imam blizok rodnina uste na kraj na avgust vleze vo finalna a 10 10 2017 bese na intervju pa bitrebalo da pocnat i od noemvri da gi stavaat na finalnaNekoj so intervju vo NOEMVRI 2017 da vlegol na FINALNA PROVERKA?
Fala za infoMislam kraj ba okgomvrj deka se stgnati poso imam blizok rodnina uste na kraj na avgust vleze vo finalna a 10 10 2017 bese na intervju pa bitrebalo da pocnat i od noemvri da gi stavaat na finalna
Дечко октомври 2017 на интервју уште немаат абер да им се смени статусот од задолжително согласување. Ќе си почека барем 1 година за да му се смени првичниот статус. А за указ ќе си почека нешто под 2 години.Нешто под година дена за да поминиш на совет,за указ година и 2-3 месеци штом си со родител,но ако си преку конзулат стави плус околу 2 месеци,ти стварно до сега требаше да бидиш помината на совет,све зависи колкава е гужвата.и кај кој службеник е предметот
Ukaz direkno treba poso.mn jaki dok imasСо стари документи воена книшка,лична карта,членска во работно здружение од дедо од положително се зема указ или кај вицепресидентот на проверка што мислите?
Така изгледа,се подолго им треба,јас кажав за мене,можеби бидејќи работат и на тие што се на дополнителна побавно оди со новите случаи.Дечко октомври 2017 на интервју уште немаат абер да им се смени статусот од задолжително согласување. Ќе си почека барем 1 година за да му се смени првичниот статус. А за указ ќе си почека нешто под 2 години.
4410/2017. Ова бројче е сеуште на задолжителна и чека да биде внесен на финална, види кога е образувасна преписката за да видиш до каде се.Nekoj so intervju vo NOEMVRI 2017 da vlegol na FINALNA PROVERKA?