- Член од
- 24 јануари 2008
- Мислења
- 1.135
- Поени од реакции
- 140
Kako sto pisav pogore na posrednikot koj e od prilep kako sto mipobara taka i mu dadovd kopija od izvod na majka ,tatko ,dedo ,pradedo drugite dokumenti posrednikot mi gi sredi i kako sto kaza taka i izleze se sznaese tocno sto se slucuva i profesionalno si ja zavrsi rabotata[DOUBLEPOST=1535404743][/DOUBLEPOST]se povika na potvrda od BKK? ili imas stari dokumenti podneseno ( izvod,krstenica,voena kniska etc..)
Zakaza li za da go zemis
Jas bev na 6mart 17
VecervA mi se javi posrednikot od Prilep i mi pobara skeniran pasos i originalen moj izvod koi bile potrebni za da mi zakazi termin,
Profesionalno si ja brka rabotata jas nisto ne se zamaram ne lutam nikade toj samo mi kazuva sto da mu dadam i koga da odam sofija i sto da pravam imam vodic tamu i to e to[DOUBLEPOST=1535404854][/DOUBLEPOST]
Ke ti izlezi i tebe ne se sekiraj samo treba trpenie ,jas plativ covek kako ja zavrsi rabotava neznam se ispadna kako sto kaza.... ke odam vo cetvrtok da se vidam so covekot i pocastamjas bev na 8 fevruari 2017 na intervju poteklo roditel bg drzavjanin uste nemam potpisan ukaz?? hmm ti posle mene na intervju potpisan ukaz??
Последно уредено: