S
silmarillion
Гостин
Живеам за денот кога македонски мигрант у Русија ќе збори од руска IP за колку е лоша ЕУ и НАТО.
Огромен процент од Македонците се дволични шупаци, на кои по грешка им се падна држава, па ја уништија.Живеам за денот кога македонски мигрант у Русија ќе збори од руска IP за колку е лоша ЕУ и НАТО.
Мигрира во ЕУ и НАТО земја, почиње да го хејта општеството каде што живее. У исто време доаѓа на форум и ти пушта клипови од Шведска каде што мигранти тепаат и силуваат жени пошто го хејтаат општеството каде што мигрирале.Огромен процент од Македонците се дволични шупаци, на кои по грешка им се падна држава, па ја уништија.
Затоа никад нема тој ден да биде.
Да бе и така кога беше.грчката граѓанска војна, одеа по куќи и прислушкуваа да не зборува некој македонски. Па гледај бенефит, поголеми патриоти се од насАбе шо се секираш. Битно по дома приватно ќе си се викаме Македонци.
Инаку браво за Министерството за Одбрана што издвоило милион евра за референдумот.
Војниците нека одат со скинати чизми и униформи и нека јадат храна со поминат рок.
Смирувачки тонови во врска со јазикот.Можеш да бидеш спокоен https://press24.mk/zaev-na-fejsbuk-makedonskiot-jazik-kje-bide-oficijalen-vo-unija-od-500-milioni-zhiteliДа бе и така кога беше.грчката граѓанска војна, одеа по куќи и прислушкуваа да не зборува некој македонски. Па гледај бенефит, поголеми патриоти се од нас
традиција бате. Еден отишл кај нив па се исплакал. Па ќе им е ладно, па ќе бараа крилја...Незнам зошто би живеел земја од ЕУ и НАТО ако сум, пример, проруски настроен.
.
Пунто возел пари немал.Не си бил во таква ситуација така да не замарај без потреба. Да имаше пари Никола немаше да вози Пунто и ќе живееше на Водно.
Во секое време луѓе без еден ебан грош стануваат богаташи.Или сеа не?Пунто возел пари немал.
Во негово време луѓе без еден денар во џеб, станаа богаташи , а тој не си земал ништо за него
![]()
И ти ли уште веруваш во таа приказна што ти ја сервира Кале - дека станал богаташ демек, а тој 24 часа работеше за Македонија и на крајот го уценија со децата, за да се тргне. Никој фала не му рече и наместо тоа по судници го влечат.Пунто возел пари немал.
Во негово време луѓе без еден денар во џеб, станаа богаташи , а тој не си земал ништо за него
![]()
А зошто тогаш одеше на протести со Пунто, ако нели имал пари?Пунто возел пари немал.
![]()
Доказ дека трудот, чесноста и искреноста не секогаш се исплатат...И ти ли уште веруваш во таа приказна што ти ја сервира Кале - дека станал богаташ демек, а тој 24 часа работеше за Македонија и на крајот го уценија со децата, за да се тргне. Никој фала не му рече и наместо тоа по судници го влечат.
Ами што кога и ти ќе станеш пензионер?[DOUBLEPOST=1534854159][/DOUBLEPOST]Пензионериве ми беа нај нај омразена група во државава ама во последно време цајканиве полека но сигурно се цементираат на врвот.
Украл? Не сум баш сигурен.[DOUBLEPOST=1534854473][/DOUBLEPOST]Да бе турски тек го натера Грујо да украде миљарди со Сашо. Bad турски тек![]()
Како шпион, уфрлен „елемент“, да ги срушиш нивниот систем...Незнам зошто би живеел земја од ЕУ и НАТО ако сум, пример, проруски настроен..
Кога било ова оспорено или негирано од ВМРО ДПМНЕ? Никогаш. И денес е така.Не ме занма Грујо на што се согласил у економија. Ако е тоа битно, кажи како по темава по која дискутираме, тоа се одрази? Дали ВМРО ја извади од официјални документи евро-атланската ориентација, дали барем почннаа да изјавуваат дека нас не ни треба ЕУ и НАТО и време е да се сврти друг лист? Дали било што офцијално направија за да покажат дека мењаат страна? Да се откажат од грантови, европски пари, да се отповикаат од разни договори кои ги потпишале, или барем да прекинат да потпишуваат такви договори, да прекинат да се приклучуваат кон разно-разни евроатлански иницијативи. НЕ. Напротив, сите изјави и настапи на партијата цврсто одат по евратланскиот пат.