Како да пројде кога на Мицко му е ветена победа на наредни избори ако гласа против. Другиве што видоа дека ги пушта Сашо низ вода, запињаат со бојкот и тука ќе дојде расколот у партијата која ако имаме малце ксмет како народ, ќе се распадне и ќе формира нови партии и движења. СДС одамна не личи на ништо а на другиве веќе им престаса времето за распад.navodno, sostanokot na IK na vmro vecerva ne prosol bas najdobro![]()
Дискутирај на темава не само ми добацувај да не превзимам мерки.А, и ти се јави
Дали ти тоа пробуваш да протнеш дека документот на Киро, издаден за време на окупацијата на Македонија која не постоела како држава ниту македонецот не бил признат како народ е исто со давањето происход од страна на "патриотите" за време на слободна Македонија, (во времето на) со чело на нашиот спасител и браник Груки кога Македонската економија беше на 3-4то место во Европа?Викаш имало околности зад тоа парче хартија?![]()
Доколку овде има 150.000 пасоши (стара вест), значи, 150.000 етнички бугари (дедовците се генерацијата родени пред или за време/некое време по ВСВ) (прадедовците одат под дифолт) тогаш наредните 2 генерации и нивните семејства се исто бугари. 150.000 илијади семејства и на тоа кога ќе ги додадеш наредните 2 генерации (просек членови во семејство) може да направиш некоја лабава пресметка, не е комплицирано.Сега ќе се избаци некој ама и дедо му и прадедо му ги пишал бугари.Е добро де не ги пишал твоите дедовци бугари неговите си ги пишал
Се кладам дека реформаторите добро си ја завршиле работата....navodno, sostanokot na IK na vmro vecerva ne prosol bas najdobro![]()
Појасно - здравје....
Јасно стана чим Заев излезе на телевизија и кажа дека немаат намера да ги даножат парите на иселениците![]()
Тие се суште, во пракса, надвор од партијата.Се кладам дека реформаторите добро си ја завршиле работата....
Tек ќе биде касапаана таму. Кузнае која турска серија ќе биде месецов додека се договорат што ќе прават, а свесни дека без нив ништо од ова нема да биде.navodno, sostanokot na IK na vmro vecerva ne prosol bas najdobro![]()
Штом не си ЗА референдумот, си за Русија, против европска и нато иднина.Значи сум за европска иднина, и нато иднина, (не ги спојувај тие два поими, не се исто), но ако ме прифатат да ме прифатат како човек а не како полжав. Ако сум уценет и бришат под со мене не сакам. Ако ме сметаат за еднаков сакам.
Е ако тебе на училиште ти ја сравале корпата за ѓубре на глава или ти ги земале парите за кифла, и навикнат си да бришат под со тебе, нема да имаш проблем име да смениш
Е, заради ова Катица ненадлежно го зеде ПУЧ и го ослободи Зокито. 5 години требаше да лежи. Кога му се закануваше со снимките за Грујо да си даде оставка.Велепредавство
Член 305
Тој што со употреба на сила или сериозна закана ќе се обиде да го измени уставниот поредок на Република Македонија или да ги собори највисоките државни органи, ќе се казни со затвор најмалху пет години..
Не се тоа докази. Напротив, тоа се нелегални за докази. Во политичката хајка судови дозволуваа да бидат докази. Подолу и од дното. Јасно во законите стои дека нелегалните материјали не смеат да се третираат како докази.Треба да одговара!!!
Како воопшто некој се осмелил да ни прикаже докази за многу нешта, за кои само се сомневавме?
Не бе ок еве ќе ги напаѓаме нив. Ок е сеа?Нормално,се напаѓа најмногу македонската дијаспора од форумџии кои не се Македонци по потекло. Додека за таа од Швицарска ни збор.
https://m.youtube.com/watch?v=aKkgvQgjrmg