Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
navodno, sostanokot na IK na vmro vecerva ne prosol bas najdobro![]()
Дискутирај на темава не само ми добацувај да не превзимам мерки.А, и ти се јави
Викаш имало околности зад тоа парче хартија?![]()
Сега ќе се избаци некој ама и дедо му и прадедо му ги пишал бугари.Е добро де не ги пишал твоите дедовци бугари неговите си ги пишал
...
Јасно стана чим Заев излезе на телевизија и кажа дека немаат намера да ги даножат парите на иселениците![]()
Тие се суште, во пракса, надвор од партијата.Се кладам дека реформаторите добро си ја завршиле работата....
Штом не си ЗА референдумот, си за Русија, против европска и нато иднина.Значи сум за европска иднина, и нато иднина, (не ги спојувај тие два поими, не се исто), но ако ме прифатат да ме прифатат како човек а не како полжав. Ако сум уценет и бришат под со мене не сакам. Ако ме сметаат за еднаков сакам.
Е ако тебе на училиште ти ја сравале корпата за ѓубре на глава или ти ги земале парите за кифла, и навикнат си да бришат под со тебе, нема да имаш проблем име да смениш
Е, заради ова Катица ненадлежно го зеде ПУЧ и го ослободи Зокито. 5 години требаше да лежи. Кога му се закануваше со снимките за Грујо да си даде оставка.Велепредавство
Член 305
Тој што со употреба на сила или сериозна закана ќе се обиде да го измени уставниот поредок на Република Македонија или да ги собори највисоките државни органи, ќе се казни со затвор најмалху пет години..
Не се тоа докази. Напротив, тоа се нелегални за докази. Во политичката хајка судови дозволуваа да бидат докази. Подолу и од дното. Јасно во законите стои дека нелегалните материјали не смеат да се третираат како докази.Треба да одговара!!!
Како воопшто некој се осмелил да ни прикаже докази за многу нешта, за кои само се сомневавме?
Нормално,се напаѓа најмногу македонската дијаспора од форумџии кои не се Македонци по потекло. Додека за таа од Швицарска ни збор.
https://m.youtube.com/watch?v=aKkgvQgjrmg