- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.309
- Поени од реакции
- 1.250
зарем работаат,несе ли на одмор,патем среќно8215/2014 promena od dopolnitelna na finalen od sabajlinava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зарем работаат,несе ли на одмор,патем среќно8215/2014 promena od dopolnitelna na finalen od sabajlinava.
Се извинувам неубаво се изразив...сега имам закажано само за поднесување документи..крстеницата ми е на бугарски...што друго документи ми требаат..Фала ти на одговоротne si jasen bo iskazot voopsto, za proishod li podnesuvas dokumenti ili veke si go zavrsil toa pa odis na intervju ? krsteniceto od baba ti, bugarsko li e ili mak? ako e makedonsko togas ti treba pred 1920 i poteklo od seloto od kade sto poteknuvaat podatoci.. pa posle doagas do prevod i legalizacija.
Koga ke ja dobies adresata togas ke ppdneses za egn pa od koa ke go dobies duri togas slikanje za licna karta[DOUBLEPOST=1534407331][/DOUBLEPOST]Nekoj od iskustvo moze li da mi kazeA otkoga ke podneses adresa treba li da cekas za da podneses za EGN I da izvadis pasos I licna karta?
jas bev na 8mi februari 2017 na intervju vo sofia... od 20ti juni sum na polozitelno se nadevam deka za eden mesec ke mi bide potpisan ukazИнтервју на 7ми март 2017, веќе 7 недели сум на положително статус. Потекло преку родител со бугарско државјанство.
Некој што бил тој период или февруари, скоро да му се сменил статус?
Jas vo januari 2017, ukazot mi e potpishan pred 5 dena, isto preku roditel so bg drzavjanstvoИнтервју на 7ми март 2017, веќе 7 недели сум на положително статус. Потекло преку родител со бугарско државјанство.
Kaj i da e trebit da ti potpisi, vo ista situacija i jas sumИнтервју на 7ми март 2017, веќе 7 недели сум на положително статус. Потекло преку родител со бугарско државјанство.
зарем работаат,несе ли на одмор,патем среќно
cestito ... vo sofia bese na intervju???Jas vo januari 2017, ukazot mi e potpishan pred 5 dena, isto preku roditel so bg drzavjanstvo
Vo Sk bev vo noemvri 2016, ama brojceto e od januari 2017cestito ... vo sofia bese na intervju???
Jas bev na intervju april 2017, od pocetok na avgust pum na proverka inaku so dokumenti od bratИнтервју на 7ми март 2017, веќе 7 недели сум на положително статус. Потекло преку родител со бугарско државјанство.
Јас сум со интервју во Мај 2017, веќе 2 недели на положително, преку прв братучед.Интервју на 7ми март 2017, веќе 7 недели сум на положително статус. Потекло преку родител со бугарско државјанство.
Здраво,
Дали некој добил буг државјанство со происход добиен врз основа на прв братучед последниве месеци?
Фала