LordDragonII
Dr.Strangelove
Во Мурманск (Русија, Арктички круг), рекордно високи температури од 32 степени.
Изгледа од топлината од пожариве е...![]()
Од многу гледање Алекс Џонс и Џордан Педерсон ќе да е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Мурманск (Русија, Арктички круг), рекордно високи температури од 32 степени.
Изгледа од топлината од пожариве е...![]()
Од многу гледање Алекс Џонс и Џордан Педерсон ќе да е.
Џордан е неколку магнитуди во квалитет над Алекс, немој да ги мешаш те молам.
Алекс е американски Саше Политико
Неможе да е ниту една магнитуда, исто е global warming denialist.
Ама за темите за психологија му нема рамен.
Море шо викаш на пожариве во Шветцка
Мислам логичен е одговорот, многу црнци му појдоа таму па сега савана се напрај ...
Ова ко со MIKI у религија да правиме муабет.
Сарказам беше, закочен еден. Дури и нагласено ти е во првата реченица.
Пробував да ти докажам дека глобалното затоплување ја менува климата предизвикувајќи нагли промени на локалното време пред се. Твоите примери со Токио и Сахара (предвидени пред неколку децении) се исти со овие за топлотниот бран во Европа и сами по себе се показател за климатските промени.
Нема да ги повторувам и објаснувам истите работи бидејќи на крајот ќе постираш линк со кој што ќе потврдиш за она што го пишувам.
.
.
.
.
.
Ај стварно постирај некоја статија што го негира глобалното затоплување предизвикано од човекот.
![]()
Чек чек, кој збори дека глобалното затоплување или заладување не влијае на климата
Како и да ја менува климата, глобалното затоплување е глобално пред се, не? затоа и се вика ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ. Значи тој процес генерално ги покачува темепературите и доведува до топење на мразот, без разлика на локалните временски прилики и неприлики....Пробував да ти докажам дека глобалното затоплување ја менува климата предизвикувајќи нагли промени на локалното време пред се. Твоите примери со Токио и Сахара (предвидени пред неколку децении) се исти со овие за топлотниот бран во Европа и сами по себе се показател за климатските промени.