Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Milan have identified Caldara as Bonucci’s potential replacement. Juventus do not want to sell him but Milan have no intention of giving up and will make another attempt. Each club evaluate their respective defender at €40M

[Romeo Agresti]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Така Жоргињо заминал за Италија, а на почетокот преживувал со само 18 фунти неделно, бидејќи агентот ги земал останатите 27.000.
Украдено од Трендо, се надевам нема да ме тужи;)
Колку за наук, да знаете дека гладијаторите не се главните ѕвезди, кога се парите во прашање!

Сериозно Челзи планираат да ги носат Пепе Реина и Роб Грин како голмани или еспн муабети за Американци?

Сериозно Челзи планираат да ги носат Пепе Реина и Роб Грин како голмани или еспн муабети за Американци?
Грин ќе дојде за да пополни квота како трет голман, затоа што до сега Едуардо како странец зафаќаше место во тимот.
А Реина не ми е јасно зошто би го пуштиле од Милан, а само што го потпишаа. Јас ко што видов Танкреди и Сан се изворите :D
Ама не би ме чудело доколку го пуштат, да го земат на сезона-две доколку не можат да најдат евтина и добра замена за Тибо во моментов.

Грин ќе дојде за да пополни квота како трет голман, затоа што до сега Едуардо како странец зафаќаше место во тимот.
А Реина не ми е јасно зошто би го пуштиле од Милан, а само што го потпишаа. Јас ко што видов Танкреди и Сан се изворите :D
Ама не би ме чудело доколку го пуштат, да го земат на сезона-две доколку не можат да најдат евтина и добра замена за Тибо во моментов.
Espn, sun, same shit :D

Pogba želi u Juve? Sutra više novosti..[DOUBLEPOST=1532537159][/DOUBLEPOST]
Milan have identified Caldara as Bonucci’s potential replacement. Juventus do not want to sell him but Milan have no intention of giving up and will make another attempt. Each club evaluate their respective defender at €40M

[Romeo Agresti]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sekojnsi go ceni svoeto ama koa ke otides na pazar esapot ne e ist...

Последно уредено:
Не е оваа за официјални трансфери, за дискусии околу евентуалните е. Имаш друга за да ги постираш официјално.

Не е оваа за официјални трансфери, за дискусии околу евентуалните е. Имаш друга за да ги постираш официјално.
Pa koj me izlazha tuka da postiram, ah stopankata. Ajde transfer da napravime preku banka. Kje smenam destinacija sega.

Ќе се договорат за 65+15 :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom