Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
И за тоа се бореле и загинале...за да некој го спичка...

Така пиши , teneke лајк ти стави одма штом напиша нешто против дпне....

Искрено да ти кажам овие работи ги пишувам малце и од грижа на совест.

Тие години бев опседнат со патриотизам, ги мразев и ги плукав Киро Глигоров и Борис Трајковски од дното на душата.

Сега после толку години јасно ми е дека тие ја спасија Македонија во две одделни кризи, затоа што во спротивност ќе се распадневме одамна како држава.

Инаку на фронт во 2001 одеше редовната полиција иако и таму имаше бајги забушанти кои зедоа боловање и во главно сиромаштијата без работа, затоа што големи беа дневниците.

Искрено да ти кажам овие работи ги пишувам малце и од грижа на совест.

Тие години бев опседнат со патриотизам, ги мразев и ги плукав Киро Глигоров и Борис Трајковски од дното на душата.

Сега после толку години јасно ми е дека тие ја спасија Македонија во две одделни кризи, затоа што во спротивност ќе се распадневме одамна како држава.

Инаку на фронт во 2001 одеше редовната полиција иако и таму имаше бајги забушанти кои зедоа боловање и во главно сиромаштијата без работа, затоа што големи беа дневниците.
Зошто го мразеше Борис Трајковски?
P.S. Во врска со забушантите....срамота е! Ако треба некој да се омаловажува, тоа се политичарите и политичарите (да не се само политичарите;))....

Зошто го мразеше Борис Трајковски?
P.S. Во врска со забушантите....срамота е! Ако треба некој да се омаловажува, тоа се политичарите и политичарите (да не се само политиларите;))....

Заради Арачиново

За политиларите најверојатно си во право сеуште не можам да ги израмнам новиве и стариве, иако опасно му се приближуваат.

??? Ако сакаш да објасниш? ...мене не ми е јасно ?

Борис учествуваше во сета операција на стопирање на нападот во Арачиново.

На Љубе Бошковски му беа дадени 3-4 дена да го заземи, со оглед дека тоа не го направи после притисокот од американците беше преголем, а видовме покасно и зошто.

Борис учествуваше во сета операција на стопирање на нападот во Арачиново.

На Љубе Бошковски му беа дадени 3-4 дена да го заземи, со оглед дека тоа не го направи после притисокот од американците беше преголем, а видовме покасно и зошто.
Епа, човекот беше хуман по природа...за разлика од шумадинците...демократи со оружје.....

Епа, човекот беше хуман по природа...за разлика од шумадинците...демократи со оружје.....

Е па да ама тогаш тоа не го разбирав, јас си мислев треба на сила да му ебиме матер :)

Затоа сега не се осудувам некого да нарекувам предавник, барем не во сегашно време.

Давачките кон државата се пак огромни и нереални за тој стандард, најверојатно абер немаат да намалат нешто.
Инспекцииве се по лабави за разлика од грујово време, направија ослободување во тој дел.
Инспекциите биле полабави :facepalm:
Следиш ти вести?

Е па да ама тогаш тоа не го разбирав, јас си мислев треба на сила да му ебиме матер :)

Затоа сега не се осудувам некого да нарекувам предавник, барем не во сегашно време.
..Остај го минатото во минатото....и онака не може да се измени....каква ќе ни биде иднината зависи од сегашноста...така да, тоа, што си гласал за промена на името....пак ќе велиш: - "Јас си мислев дека...." ;)

..Остај го минатото во минатото....и онака не може да се измени....каква ќе ни биде иднината зависи од сегашноста...така да, тоа, што си гласал за промена на името....пак ќе велиш: - "Јас си мислев дека...." ;)

ОК, убаво е човек да биди оптимист.

Јас расчитив во врска со оптимизмот во врска со државава ;)

Случајно фатив емисија во живо на алфа каде гостува Агим Јонуз.Па зарем овој човек нема грам срам за неговите испади по емисии како аналитичар.Речник како за предпродавница со пивце.
Неговиот соговорник Ленин едноставно е запрепастен од проститулакот на Јонуз и неговото расправање со водителката.Дај нек иде пак кај Евтов у емисија да му даде психо терапија пак :D

Случајно фатив емисија во живо на алфа каде гостува Агим Јонуз.Па зарем овој човек нема грам срам за неговите испади по емисии како аналитичар.Речник како за предпродавница со пивце.
Неговиот соговорник Ленин едноставно е запрепастен од проститулакот на Јонуз и неговото расправање со водителката.Дај нек иде пак кај Евтов у емисија да му даде психо терапија пак :D
Ефтов, Филип , Палчо, итн.
....партали го направија но "он је упоран дечко". ...(:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom