Nema se tu sta ni oduzeti ni dodati sve je objasnjeno X puta oko skeniranja pogotovo ovdje na forumu od clana
@saskon i tamo negdje od clana
@saskon
Ili odes na
podesis skener za skeniranje i peglaj
Ja osobno nisam ljubitelj statusa/udp kanala i sta? Status nije nakon kratkog vremena validan ajd ponovo skeniraj i tako u krug tj. tako je i sa .ts listama ili slicnima gledate toliko dugo koliko Exenet dozvoli tj. bilo koji drugi provajder ili dotican gazda koji prodaje liste kad vas ulovi Kraj gledanja
Naravno da ima ono nesta posebno sto se manje vise nikom ne daje iz sigurnosnih razloga a to isto radi na duge staze
Ima raznih skenera svako sebi ima svog omiljenog sa kojim skenira itd........
Ovdje kad das do znanja djelim liste iako kazes na 5 ljudi javi se u toku dana najmanje 30 ljudi i da svima das po jednu listu sa razlicitim u/p sjedis sta znam koliko vremena za comp i djelis na Pm liste onda recimo lista je Down isti ti ljudi se javljaju ponovo i kazu lista stala moze druga i tako u krug a to znaci da bi ja ili meni slicni trebali satima sjediti za comp i skenirati liste bilo kojeg tipa i djeliti iste ponovo ovdje na Pm razmislite ko ce to da radi ??? ja mislim niko a osudu za nece da pomogne zna svako od nas da napise itd... davno bilo kad se sjedilo i po 12 sati za comp i djelilo liste i svasta nesta a za koga? i zbog cega? nisam jednom rekao sve je to prolazno sa listama ali dzaba
2010-te sam usao u ovo sve bio po raznim forumima i u ono vrijeme na nasih 12 aktivan nabijes npr 5000 postova a mozes i Milijun da nabijes i sta ? forum se zatvori i to je to jedino sto sam u tom svemu stekao par bas dobrih prijatelja sa kojima sam i Dan danas u kontaktu NE vezano za liste
4 pune godine gledao sam liste Laptop/Tv i sta? dosadilo vise pa sam sebi uzeo Total Tv i miran a siguran sam da svako od vas ima svog nekog provajdera preko kojeg gleda nase kanale dal kablovska ili na bilo koji drugi nacin
Televizor u danasnje vrijeme ima svako od nas hvala bogu
Ovo oko lista nisam jednom rekao nek vam bude zabava i druzenje
Nebi da duljim vise ko razumije shvatit ce dal danas ili jednog ljepog dana koliko je sve ovo vrijedno oko lista
Pozdrav