Jas bev 04.10.2017 na intervju prepiska 95**/2016 seuste zadolzitelna...Преписка бр. 156**/2016 интервју 12.12.2017 сеуште на задолжителна. До кога? Некој што скоро влегол на финална да пише бројче да си знам уште колку имам до финална?
Zadolzitelna, finalna, polozitelno, proverka od vice pa ukazLuge kako idat statusite po red? Zadolzotelna, finalna i potpis od vice? Ima nekoi drugi statusi?
Kolku vreme bese na finalna?само потврда от БККС со статистика,посредникот тогаш ме советуваше да не вадам дипликат происхот бидејки то е на "жими мајка" без статистика најдобро ке биде нов со статистика плус колку што се секавам тогаш РЕТКО кој одеше со потврда сите одеа преку роднински врски како братучеди и др. и тогаш само со нив се добиваше,интересно ми е што тука за разлика от странство таму еден закон стои со децении и никој не го чепка безразлика која влада и да дојде,а тука кој и да дојде ке го смени петпати,от минута во минута се менуваат работите нормално секогаш кон полошо.поентата ми е зошто човек би ги комплицирал работите..но како и да е пресрекен су што после 6 год стигнав до овде.поздрав до сите и среќно
Nikakov red se nema, barem da kazat da znaeme na so sme...Ќе видиме ли ние од 2015 на дополнителна бел ден? Не е нормално колку многу чекаме.
во право си мислам дека августот не го работаат на одмор се,инаку фала обавезно пиши честито и АИР да видиш от пасошот.среќно[DOUBLEPOST=1531440060][/DOUBLEPOST]Честитки и наесен да се пофалиш и со Указ Јас почеток на септември најкасно го земам пасошот, обавезно ќе пишам како поминав. позз
АУ НЕДАЈ БОЖЕ да ме стави на проверк,,до пред неколку дена бев на финална.[DOUBLEPOST=1531440333][/DOUBLEPOST]ti potpisa ukaz so na proverka ot viceto beshe staven li ili ne te stavi na proverka
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
околу 2 месеци,,,мислам!!!!!Kolku vreme bese na finalna?
Samsung007 kako mozam da kontaktiram so tebe, nekako nema opcija privatna porakaСо среќа другар што побрзо да го имаш в рака пасошот.
pred tebe imet 10.000 prekratvenite pa vrateni od 2012.. 2013... 2014...Ќе видиме ли ние од 2015 на дополнителна бел ден? Не е нормално колку многу чекаме.
Kako sto trgnala rabotata tesko...Koga imas dostaveno dop.dokumenti i od kogo...pozЌе видиме ли ние од 2015 на дополнителна бел ден? Не е нормално колку многу чекаме.
Ставен на дополнителна 2 мај 2017, Доставена оригинал крштеница на дедо ми 25 мај 2017Kako sto trgnala rabotata tesko...Koga imas dostaveno dop.dokumenti i od kogo...poz