СП 2018 - Група Е (Бразил, Швајцарија, Костарика, Србија)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две селекции ќе продолжат понатаму?

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Ги имате браќата од Швицарска на МРТ2, кој вика дека немало можност за две утакмици во ист термин да се даваат, само треба да се има малку желба. Добар гол на Џамаили.

Уплаќајте си Кутињо најдобар играч на светското додека има 10 коеф. :icon_mrgr:

Секако дека и Стојковиќ има кривица, ама Вељковиќ и матиќ испаднаа волови кога ги прелета топката и го оставија Паулињо

Неколку класи се појаки Бразилциве, нема тука што. Единствено Србиве можеби требаше да тргнат силно од почеток, да пробаа пресинг, ако дадат гол ок, ако не тоа е. Им ја оставија топката на Бразил, а тука се знае што следува.

Добро бе толку ли е неписмен бе, како може да го вика Алисон Вагнер? Од Бекер кај му текна Вагнер и тоа на 2-3 пати спомна:facepalm:

Се изнапромаши Митровиќ :tapp:

Лелелееееее Митро аманн

Sent from my iPhone using Tapatalk

Добро бе толку ли е неписмен бе, како може да го вика Алисон Вагнер? Од Бекер кај му текна Вагнер и тоа на 2-3 пати спомна:facepalm:
Фагнер е десниот бек на Бразил. :D

Очекував повеќе од СМС реално. Не викам дека е лош играч, али да бидеме реални имаше доста под просечно СП. Талент е огромен, има потенцијал во него, ама мислам дека најубаво ќе му биде да си остане уште некоја сезона во Лацио. Да се доразвие, да се до оформи како играч, мислам дека уште му е рано за трансфер во голем клуб.

Фагнер е десниот бек на Бразил. :D
Абе можеби не сум убаво слушнал ама на два пати како да го слушнав кога зборува 'голманот Алисон Вагнер' а не во ситуација кога Алисон подава до тој Фагнер(кој патем свесен сум како се вика) па да каже 'Алисон Фагнер' или 'Алисон до Фагнер'.

Нека ме демантира уште некој, не велам дека не сум згрешил:D

Овој Ренато Аугусто уште постои на фудбалската мапа?

Тек сеа ми е криво шо не помина Германија. Која порњава ќе беше у 1/8 лелеле... Физички Бразил е 69 класи над Германија, ќе ги реметеа ко деца..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom