E sega ..provokacija..sto ti trebaseСакам двајца да ме е**т
E sega ..provokacija..sto ti trebaseСакам двајца да ме е**т
ajdeE sega ..provokacija..sto ti trebase
Неќеш ли сега да смениш со машко наместо женско?Некој да кажи каде може да се најди таква личност? Некоја што би сакала такво нешто? Една вечер забава, пиење..блабла
Не само секс
( зборувам за личност од женски пол што би сакала да експериментира во тој поглед).
Добро да си прашaм јас ако смениш мислење пиши другарчево е секогаш спремно.[DOUBLEPOST=1523484856][/DOUBLEPOST]Инаку во врска со темава ако ти е до толку јас мислам за некоја ситна пара ќе најдете некоја.Хаха не. За машко лесно е
Pisi mi LPНекој да кажи каде може да се најди таква личност? Некоја што би сакала такво нешто? Една вечер забава, пиење..блабла
Не само секс
( зборувам за личност од женски пол што би сакала да експериментира во тој поглед).
значи иам брат некадеДобро да си прашaм јас ако смениш мислење пиши другарчево е секогаш спремно.
Е да.значи иам брат некаде
I ti sirotata ne znaes sto sakas ... prvo masko barate, sega zensko ... kupi si eden vibrator I teraj siТројка може јас дечко ми и усте некое женско по можност Бисекс
Abe oni si sakaat 3ka, pa sea so masko, zensko ne e bitnoI ti sirotata ne znaes sto sakas ... prvo masko barate, sega zensko ... kupi si eden vibrator I teraj si
А не можеш да сакаш тројка со машко и тројка со женско?I ti sirotata ne znaes sto sakas ... prvo masko barate, sega zensko ... kupi si eden vibrator I teraj si