- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.898
Веќе резервирав, ама може да поминам и од овде.Probaj Borsh, thank me later
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Веќе резервирав, ама може да поминам и од овде.Probaj Borsh, thank me later
Epa airlija, ako si so kola i ne si daleku, obavezno da si pominas i vo Borsh. a kade rezervirase? Ima 4 godini sto ne sum bil vo Albania na more i epten mi fali...Веќе резервирав, ама може да поминам и од овде.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Epa airlija, ako si so kola i ne si daleku, obavezno da si pominas i vo Borsh. a kade rezervirase? Ima 4 godini sto ne sum bil vo Albania na more i epten mi fali...
Химара.Kade rezervirase @Forza Milan!!!, inaku Borsh e mnogu ubavo selo so prekrasna priroda. Jas ne sum bil no sum pominal.
Ti pozeluvam ubavo da pominuvas.Химара.
Со кола секако ќе поминам од таму. Од Торони-Саранда-Химара-Дерми... па до Блед
Гевгелија-граница-пред Солун десно за Кожани и право 300 км до Игуменица. Десно према граница(25 км), ја поминуваш границата и одиш Shkale не одиш лево по чакалот каде одат сите(за Ксамил), туку одиш десно (фактички право) по магистралатаЗдраво, да прашам како е најдобро да се иде до Саранда,од Радовиш.. по кој пат ?
Фала
A заборавив да прашам. Со температурата како е во тој период да не знаеш? Отприлика од 30ти Август до 10ти Септември? Или тоа зависи како е летото расположено во годината?Многу потивко и помирно..но знае во попладневните часови да има бранови. Многу ккомбиња со македонски пензионери секојдневно доаѓаат во тој период
Пониска е него среде лето...но Албанија е многу потопла него овој дел од Грција што ние го посетуваме. Но во Ксамил е малку посвежо, бидејќи местото е на рид опкружен од сите страни со вода, и постојано има провев.A заборавив да прашам. Со температурата како е во тој период да не знаеш? Отприлика од 30ти Август до 10ти Септември? Или тоа зависи како е летото расположено во годината?![]()
Да да, за Саранда знам. Надвор кога ќе излезеш 2 секунди се доволни и ќе се чувствуваш како цел ден без престан да си се потел и секој милиметар на кожата ти е натопена со пот. xD Но не дека е нешто лошо, јодот си го прави своето кога испарува навечер. Ама за спиење навечер или клима или тешко тебе во Саранда. xDПониска е него среде лето...но Албанија е многу потопла него овој дел од Грција што ние го посетуваме. Но во Ксамил е малку посвежо, бидејќи местото е на рид опкружен од сите страни со вода, и постојано има провев.
Но влегуваш во Саранда, и ти се чини дека влегуваш во фурна. Саранда е сушта спротивност на Ксамил-од сите страни е опколена со планини и нема циркуалција на воздухот
Super, Borsh ti e 15 km od Himare na pat od Saranda do Himare. Ubavo da si pomines!Химара.
Со кола секако ќе поминам од таму. Од Торони-Саранда-Химара-Дерми... па до Блед
Imas na booking mnogu ponudi.Дечки препорака и контакт некој од соба во Ксамил за двајца?![]()