jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.422
колку цркви има „дигнато“ во аеродром.... И колку џамии има во општина чаир на пример...Па мораше еден куп цркви пример да се дигнат во Аеродром, на секој чекор?
колку цркви има „дигнато“ во аеродром.... И колку џамии има во општина чаир на пример...Па мораше еден куп цркви пример да се дигнат во Аеродром, на секој чекор?
Премногу и од двете. Непотребно. У меѓувреме, дотраени школи и болници насекаде.колку цркви има „дигнато“ во аеродром.... И колку џамии има во општина чаир на пример...
не сум верник, споредуваме бројки, во аеродром имаше една црква на 90.000 жители, во чаир има џамија на 25 жители !!! Така да муабетиве со кој колку градел болници школи е веќе лејм пошто имаш од друга страна етнички чистење !!!!Премногу и од двете. Непотребно. У меѓувреме, дотраени школи и болници насекаде.
Кој жити се свршуваше на Саше Политико?Кога ќе ми текне дека едно време некои тука на форумов свршаваа на Саше Политико...
Саше убаво им го плескаше у фаца на Грујо и Мијалков кога други ќутеа, ама дека е шупак, шупак е. Плус сеа е у шупакот на ЗЗ.Кога ќе ми текне дека едно време некои тука на форумов свршаваа на Саше Политико...
Имаше, имаше... кога Саше цело време идеше контра Грујо додека беше на власт, тука некои ги воденеа гаѓите по Сашета.Кој жити се свршуваше на Саше Политико?
Пфф, тоа ти е како да земам да му се клањам на Латас што му го плескаше у фаца на Заев, а сите знаат дека Латас = Заев по глупирања.Саше убаво им го плескаше у фаца на Грујо и Мијалков кога други ќутеа, ама дека е шупак, шупак е. Плус сеа е у шупакот на ЗЗ.
Јас не знам зошто воопшто го „есапите“? Уличар. Со слаба општа култура, дури и за работите/темите со кои што сака да се занимава има слабо познавање.Саше убаво им го плескаше у фаца на Грујо и Мијалков кога други ќутеа, ама дека е шупак, шупак е. Плус сеа е у шупакот на ЗЗ.
Еве ја го напишав денешиот коментар за него, јас исто сметав у тоа време дека имаше муда да се убацува така на недопирливите во тоа време, да го направи гомно оној платеникот Трендо заедно со Бетмен, најискрено не очекував дека ќе се претвори у тоа што најмногу го критикуваше.Кога ќе ми текне дека едно време некои тука на форумов свршаваа на Саше Политико...
Какви муда бре, еве еден пост од Ио Соно за Сашета опишан уште во 2013 година...јас исто сметав у тоа време дека имаше муда да се убацува така на недопирливите во тоа време, да го направи гомно оној платеникот Трендо заедно со Бетмен,
Abe ova e lesno. Denes vo kakvi gomna i da zacapas samo isplukaj gi Latas i kompanija i odma imas poddrska od 6-cifrena brojka lugje. Ili ako ti trebaat lajkovi, recimo
A ovie fori so friziderot i jajcata gi ima preslusnato vo muabet, toj ne moze da gi smisli so mozok na poluretardiran mravojad (copyright @Syn).
I za kraj, tragicniot moment e sto toj ne gi prezira Latas i kompanija. Tie mu se idoli, reper za uspeh, toj saka da bide kako niv koga ke porasne i se nudi kako prostitutka. Ova mu bese momentot.
Sepak mislam deka prerano e izbran za Seljak na godinata, idninata e pred nego. Doprva ke gledame burleski.
Da mu dademe prednost na momceto so ringlata, a?
Не се осеќаш некако насамаренЕве ја го напишав денешиот коментар за него, јас исто сметав у тоа време дека имаше муда да се убацува така на недопирливите во тоа време, да го направи гомно оној платеникот Трендо заедно со Бетмен, најискрено не очекував дека ќе се претвори у тоа што најмногу го критикуваше.
Башка тоа што се куртони. Ама иако е друга тема јас во голема мера се соглаувам со израелската политика према палестинците. Види ги сега најголемите гомнари меѓу орките-балистите од Тетово. Во идеална ситуација зошто на пример да не попијат по некој гумен куршум и едно 30-40 од нив да завршат на трауматологија? Не сум националист и сум за коректност ама и за реципроцитет. Од сите држави каде што има многу орки, единствено Русија и Израел го одбираат правилниот начин како да се справат со нив. Нема друг начин со таквите.Не е толку проблем они што ќе рипнат, проблем е што никако не рипаат во обратен случај.
Прашање е или констатација?Не се осеќаш некако насамарен