- Член од
- 7 април 2015
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 1.714
Ок реално не е толку важно политични, 3ти ешалон ли беше, како и да е, ама за граѓаните е поважно од што е дирекно засегнато, најголем контакт имаш со тие две министерства.
Ок реално не е толку важно политични, 3ти ешалон ли беше, како и да е, ама за граѓаните е поважно од што е дирекно засегнато, најголем контакт имаш со тие две министерства.
И?Да потсетиме.
ПРЕДАВНИК !И?
Која му беше позицијата на Љубе за да може да преговара за било што во тоа време?
Хе хе... толку ли си неуспешен во животот, па се живо ти е виновно? Не можам да ти помогнам.[DOUBLEPOST=1526925693][/DOUBLEPOST]И не ми кажувај шо да праам жити све, пошо ако некој нешто треба да праи е ти да се запишеш у основно школо.
Надевај се... Таа привилегија ја има Заев, три пати до сега. Ќе се проучува на факултети.Да ти е мерак криминал да направиш во Македонија.Однапред знаеш дека ке бидеш амнестиран или аболициран .Зависно за што те бива ! Конкуренцијата станува голема.
Добро де, не е китка за мирисање, јасно ни е тоа.ПРЕДАВНИК !
Види, мене си ми интересно човече, но избегавај вакви непромислени постови. Со вакви постови само им го потврдуваш ставот на овие што те напаѓаат дека си глуп сендвич, поглуп од курот на Амди Бајрам.И каква позиција имаше Љубе за да преговара во врска со името?
Беше лидер на факинг ОМ, ништо повеќе.
Мислиш.. политички гледано?Правно гледано, очекувана одлука на судот..
Daj potsetime koga bea toa protestite za Neskovski? Pred kolku godini?ипак бев 16годишник тогаш
Има барање на поткуп, има и примање на поткуп... Само не знам Зошто Зоки на човекот му кажа кај Вицето да ги однесе парите. Во кеш.[DOUBLEPOST=1526926604][/DOUBLEPOST]Правно гледано, за да има поткуп мора да има пари како предмет. Тоа сакам да ти кажам, не навлегов дали било политички или не. Само направив споредба меѓу овој и тој случај на правно ниво.
Сакам да ме држиш за... рака... кога ќе „брцнам“. За поддршка.Ќе ми помогнеш многу ако брцнеш у штекер
И ти си ми интересно човече, посебно кога применуваш "жестока" реакција кон лице кое не дели идентично мислење како тебе.Види, мене си ми интересно човече, но избегавај вакви непромислени постови. Со вакви постови само им го потврдуваш ставот на овие што те напаѓаат дека си глуп сендвич, поглуп од курот на Амди Бајрам.
Секако дека Љубе немаше да преговара за името. Љубе земаше пари за финансирање на кампања која ќе придонесе за пад на Груевски од власт. Пад кој ќе овозможи да дојде на власт гарнитура со подлабоко грло, која ќе издејствува промена на името.
Љубе беше само една алка во синџирот.
Со кое право некој треба да го испитува Талат? По кој основ, по кој правилник? Талат е рамнправен за која и да е функција, со останатите....за именувањето на Таљад за министер за одбрана, бев против, исто како што сега сум против за претседател на Собрание. По мене, он треба да се испити за хашките случаи и евентуално сторувањето воени злосторства и злосторства против човештвото, па после да се става на функција евентуално..
Пирамидална политика. Ц ц ц цВиди, мене си ми интересно човече, но избегавај вакви непромислени постови. Со вакви постови само им го потврдуваш ставот на овие што те напаѓаат дека си глуп сендвич, поглуп од курот на Амди Бајрам.
Секако дека Љубе немаше да преговара за името. Љубе земаше пари за финансирање на кампања која ќе придонесе за пад на Груевски од власт. Пад кој ќе овозможи да дојде на власт гарнитура со подлабоко грло, која ќе издејствува промена на името.
Љубе беше само една алка во синџирот.
Ако нема пари најдено, нема поткуп. Така е тоа кривично дело. Затоа е као обид за поткуп.Мислиш.. политички гледано?
Владе ако имаш ти прочитано на што сум пишал reply еве на. Патем за мочање у лифт си има прво домашно васпитање па институционално кога првото потфрла. Тоа е така во нормалните општества. Твоето не е такво за жал.Aj ako ne da se zanimavame so toa deka nekoj ti se mocal vo liftot a Ti od pusto ego si gazis vo fekalii namesto da si zacistis. Jbg zivot![]()