Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.666
- Поени од реакции
- 88.541
Ахам, значи до вчера ти било гајле дали ќе те викаат Македонец, а сега не откако државава го допрела дното. Прашањето е кога Македонија не била на дното? Или сега магично го допревме дното?До пред некое време ме болеше искрено, кога ситуацијава во државата го допре дното, ми стана се исто.
Слушај сега ваму да ми ти каже нешто чичо Ширеа, си ме читал на темава веќе 2 години, и јас тебе те читам и знам како скокаше како прле пред магаре кога сеуште Груевски беше на власт. Тогаш ти беше поголем Македонец од Александар Македонски, поголем револуционер од Гоце Делчев, и поголем патриот од сите луѓе македонци кои живеат во Австралија. Откако дојде твојов такозвани ангел - душа човек на власт одеднаш почна поретко да пишуваш, а кога и да пишеш само повеќе и повеќе се укопуваш во своите гомна. Одамна си прочитан дека си партиско гомно... ама поголемо партиско ГОМНО од виктора, иреал и другите серковци на темава. Тие барем останаа до гроП верни на Грујо, ти овде што бараше правда, правда и само правда кога дојде твојов на власт уцвика и се скри во некоја дупка. Вчера кога му се помочаа грчиштава на Заев во уста, ти се обиде да спинуваш со слики од некоја си што оставила коментар, а живее во Австралија.... какво дно од човек си ти.
Неможеш ти мене тука да ме правиш мајмун, до вчера ти било гајле за тоа како те нарекувале, сега не. Кога му ги извадија снимките на Грујо како планирал во приватен разговор да менува име, ти буквално на секоја ебана страна го ставаше тоа видео од разговорот овдека на оваа тема. Чим виде дека твојов ангел чувар е подготвен да смени име, устав, националност, јазик на 2 милиона народ овдека, и ти автоматски смени мислење. Сега за се кур те боли.... прочитан си, никој не ти го пишал тоа, еве јас прв ти го кажувам....прочитан си, ти си едно партиско гомно, најдолен слој на општеството, виктора и иреал за сиромашни.
Утре ние да влеземе и во ЕУ и во НАТО ти ќе си останеш дно од човек, тебе не те спасува ни Грујо, ни Ангелот твој, ни Господ не те спасува. Таков си роден, таков ќе си умреш.
И не ме цитирај, иди у пичку матер ти и твојот ангел чувар.