- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.333
- Поени од реакции
- 26.291
Не е, имаш ФБ потврди од новинари што присуствувале на настанот.Се надевам дека веста е целосно измислена.
Не е, имаш ФБ потврди од новинари што присуствувале на настанот.Се надевам дека веста е целосно измислена.
И ќе бидеш казнет и перманентно избришан на ФБ.Браќа Македонци и Македонски бранители..ИЗРАЗЕТЕ ГО СВОЕТО НЕЗАДОВОЛСТВО ОД ОДЛУКАТА НА ЗАЕВ НА НЕГОВАТА ФБ-СТРАНИЦА..СИТЕ И СЛОЖНО!!ДОСТА Е!!
ne be onaka, ne ce ja ispravam jas drzavata.Смрди на иронија целава држава ти си се фатил за еден пост.
Грујо имаше мислам 70+, овој 56 за сега.Тринаесет посебни советници, десет советници и 33 надворешни соработници има премиерот Зоран Заев ангажирано во својот кабинет. Ова e одговор од Владата што го доби Радио Слободна Европа на прашањата колку вкупно советници и надворешни советници има ангажирано премиерот Заев.
Вкупно има ангажирано 56 советници. Најверојатно работен состанок одржуваат во амфитеатар на Економски.
aj ko demek nemase da bidi taka?I patorot ke go vrabotese! I patorot vrabotuvase frizerki na visoki finansiski pozicii! I patorot ke imase 70% ljocki vo vlada od koi.99% se nepismeni ! ..
By dezurna komunjarska stabska krtica.
Зарем очекуваш од Kryeministri/Premier на Ilirida e Madhe да вработи македонски бранители? Сосем нормално за таков е да вработи учкари, исиловци и балисти.Изјавава (правдањето) на Заев за вработувањето на Хоџа е... абе немам зборови, добро де пичка ти мајчина и ќеркина твоја, ние мислиш ќе паднеме на овие твои дебилни изјави?
Класично мочање врз македонскиот народ, и сите оние припадници кои беа на бојните полиња во 2001. Што не вработи некој од тие луѓе што ја бранеле земјава вошкар еден, го зема овој и ни кажуваш дека заслужил ради тоа што ГО ОСЛОБОДИЛ ТАНУШЕВЦИ, ќерка ти во пичка да ја ослободат и да ја прошират.
Ајде САД нека го земат синот на Бин Ладен и да го стават за безбедност, па ќе лови авиони кои летаат во згради...сепак искусен е и тој.
Ѓубриња бре... ене ја и онаа ороспијана Шеќеринска била во САД, и не сакала да се види со нашиот амбасадор таму, на сите свечености сама одела. Пу ти ебам скубаната кокошка, абе ако не барем надвор не не резилите гојда едни неспособни, абе племето да ви се сотре.