Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Може да пишете ( може и во пп ) број од професор по математика. Не е битна локација.

Дали некој знае што прашања даваше Јован Гочев на претходниве испити по машински материјали 2 во јуни и август? Благодарам однапред.

Дали некој знае што прашања даваше Јован Гочев на претходниве испити по машински материјали 2 во јуни и август? Благодарам однапред.
А дали знаеш колку и какви прашања даваше Гочев на испитот по Машински материјали 1??

Здраво да прашам дали некој знај да решава програми (задачи) по техничка механика како со се тежиште, греда и сл. Нека ми пише ке се договориме за понатаму :D

Знаете што дал/се паднало механика/статика на испит.?
Небитно кој професор

Мислење за Емилија Целакоска, Марјан Џидров, Иле Мирчески, Радмил Поленаковиќ и Бојан Р. Јовановски? (2 семестар).

Динамика и осцилации имав јас избрано, но професор беше Иван Мицковски, повеќе од 90% положија преку колоквиум. Сега Даме Коруноски ќе го држи предметот, ма да и тој е добар не верувам дека ке биде до толку лошо. За Основи на енергетика не би ти препорачал заради професорката (Ана Лазаревска), луда е жената. За основи на програмирање зависи од тебе дали имаш познавање, ако не ти лежи не го бирај.

Од другиве две избери сиТехнологија на брзи прототипови.... Минатата година Кочов беше во Мексико и предметот го немаше како изборен и мораше да го слушаме Машини за цикличен транспорт.Во НИКОЈ случај не го бирај цикличен! Премногу теорија има предметот и многу бара професорката а и самата незнае што сака.

Динамика и осцилации имав јас избрано, но професор беше Иван Мицковски, повеќе од 90% положија преку колоквиум. Сега Даме Коруноски ќе го држи предметот, ма да и тој е добар не верувам дека ке биде до толку лошо. За Основи на енергетика не би ти препорачал заради професорката (Ана Лазаревска), луда е жената. За основи на програмирање зависи од тебе дали имаш познавање, ако не ти лежи не го бирај.

Од другиве две избери сиТехнологија на брзи прототипови.... Минатата година Кочов беше во Мексико и предметот го немаше како изборен и мораше да го слушаме Машини за цикличен транспорт.Во НИКОЈ случај не го бирај цикличен! Премногу теорија има предметот и многу бара професорката а и самата незнае што сака.

фала многууу :D

Знае ли некој дали е тешко да се одговараш усно кај проф.Алекса за повисока оценка?

Zdravo, mozhe li koj znae da mi kaze povekje informacii za smerot industriski dizajn?

Некој што решава задачи по хидраулични машини? Нека ми пише

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom