Криминалци и криминални групи во МК

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Охрид да кажам сега како што слушам е премногу тивок, порано нон стоп имаше црна хроника .... Интересно затишје пред бура или ???
Па се исели Охрид. Без народ врз кого ќе вршат криминал?.

Член од
12 април 2018
Мислења
22
Поени од реакции
3
Доправа иди летото. Охридкисте плажи и ако под концесија не се безбедни. Не се остава на плажа ништо
Владо Тренко се време се исели во Австралија. Требаѓе да изгние по затвори, ама беше дете на паднат борец. По смртта на татко му се ожени на нашинка во Австралија[DOUBLEPOST=1523621017][/DOUBLEPOST]
Евтини лаги[DOUBLEPOST=1523447824][/DOUBLEPOST]
Ова е црна и се вика Снежана лекар во костозглобна болница св. Еразмо.
Снежана беше последната директорка на Специјалната болниица за детска церебрална парализа. Сега е актуелен советник на општина Охрид Немаат сличности во карактерот со братот. Таа е интелектуалка, а овој е уличар . Овој требаше со време да одлежи во дом за малолетничка деликвенција[DOUBLEPOST=1523622053][/DOUBLEPOST]
Зоки Буревесник за Љупчо Радник многу црни работи изнесе, со ова еве се потврдува дека се вистина.[DOUBLEPOST=1522711874][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 188429
Дали ви е познат ?
За што беше осуден?[DOUBLEPOST=1523622380][/DOUBLEPOST]
Сашо пари направи кога го држеа леоне со бучко после бучко падна италија за дрога а беа ортаци со Сашо некој Велат трговскиот бил на некој от ВМРО колку е точно незнам ама Сашо знај да прај пари[DOUBLEPOST=1522367696][/DOUBLEPOST]
Да Али нема поке тие работи освен баирчани малку старите мангупи многуте се фрлија на дрога нажалост
а Здравко Чолиќ каде имаше афера? Во Битола или Охрид?[DOUBLEPOST=1523622416][/DOUBLEPOST]
Во битола секогаш било да припаќаш во група покето беа малски групи овие беа генимале и Карпош секогаш беа заедно после идеа Баирот па ремо нова битола маџермале и цар Самоил и Стив наумов таму покето се Албанци се дешаваја многу тепачки поединци освен рамбовци немало мада итие имале свои потрчковци
а кај Стевче патако?

Последно уредено:

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Доправа иди летото. Охридкисте плажи и ако под концесија не се безбедни. Не се остава на плажа ништо

Владо Тренко се време се исели во Австралија. Требаѓе да изгние по затвори, ама беше дете на паднат борец. По смртта на татко му се ожени на нашинка во Австралија[DOUBLEPOST=1523621017][/DOUBLEPOST]
Снежана беше последната директорка на Специјалната болниица за детска церебрална парализа. Сега е актуелен советник на општина Охрид Немаат сличности во карактерот со братот. Таа е интелектуалка, а овој е уличар . Овој требаше со време да одлежи во дом за малолетничка деликвенција[DOUBLEPOST=1523622053][/DOUBLEPOST]
За што беше осуден?[DOUBLEPOST=1523622380][/DOUBLEPOST]
а Здравко Чолиќ каде имаше афера? Во Битола или Охрид?[DOUBLEPOST=1523622416][/DOUBLEPOST]
а кај Стевче патако?
Не правиме муабет за џебџии туку за повисок криминал. Иначе со туристите си доаѓаат и џебџии од страна на лето нормално.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Аце Славевски: „Жената пред ПАБ ја повредив бидејќи изгубив контрола врз возилото кога ме нападна маж за кој подоцна дознав дека е полициски инспектор“

https://duma.mk/region/veles/24946-2018-04-11-19-00-52

"Јас имам криминално досие и тоа не го кријам како што не кријам дека пред шест дена јас немав дрога беше а кон мене беше употребена голема бруталност, рече Славевски."

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Џаво Ферати од Кумново. Сега е обезбедување у Кумановската болница. Викаат му прошла дрога низ рака и можеби бил во затвор. Црни прашај :D

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Џаво Ферати од Кумново. Сега е обезбедување у Кумановската болница. Викаат му прошла дрога низ рака и можеби бил во затвор. Црни прашај :D
Ликот не звучи гласно, но ќе прашаме (y)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Кој го води сега подземјето во Скопје?
Близнаците?

Член од
21 октомври 2016
Мислења
527
Поени од реакции
677
Аце Славевски: „Жената пред ПАБ ја повредив бидејќи изгубив контрола врз возилото кога ме нападна маж за кој подоцна дознав дека е полициски инспектор“

https://duma.mk/region/veles/24946-2018-04-11-19-00-52

"Јас имам криминално досие и тоа не го кријам како што не кријам дека пред шест дена јас немав дрога беше а кон мене беше употребена голема бруталност, рече Славевски."
Греота, све невини.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
^ Кога веќе почнавте за нов водач на подземјето во Скопје, наводно баткава е новиот со најголем ветер во грб од владата, ова е само "наводно" и е од градски муабети, ама и најверојатно е конечна вистина. (Следете ги само нет објавите за него од кога е дојдена новата власт...)
IMG_20180415_094953.png

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
^ Кога веќе почнавте за нов водач на подземјето во Скопје, наводно баткава е новиот со најголем ветер во грб од владата, ова е само "наводно" и е од градски муабети, ама и најверојатно е конечна вистина. (Следете ги само нет објавите за него од кога е дојдена новата власт...)
Прегледај го приврзокот 189150
Кој е овој не го познавам?

И

Име И Презиме

Гостин
Никола Горгиев или познат по прекар командант коки.Обезбедување (рекетар) на сдсм и бранко црвенковски, водач на КК работнички и city park boys, а подоцна и како угостител на локалот Карма .
Испукана пушка е според мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom