Nemi jasnoA ja od kude 15ri dekameri na polozitelno i vake cekam 4meseci na potpis a 7novembri bev na intervju 2016
Nemi jasnoA ja od kude 15ri dekameri na polozitelno i vake cekam 4meseci na potpis a 7novembri bev na intervju 2016
Kakvo ne ti jasnoNemi jasno
За таа работа се консултирам со пријател од Битола. По него гледам дека иако велат дека се касни со преписките преку конзулат, излегува дека нема врска, неговиот број е 216**/2016, и од фебруари е на положителна со сведителство од баба.U Sofija ti bese intervju ili vo ambasada/konzulat?[DOUBLEPOST=1523536712][/DOUBLEPOST]
Samo taka... ne gi raspravaj da te pitam i jas nesto, mozebi ke znaes da mi odgovoris. Gledam potpisuvaat ukazi so brojcinja na pr. 9876/2016 sto se bile na intervju oktomvri 2016. E sega vaka, i jas bev oktomvri 2016 na intervju vo konzulat Bitola, ama moeto brojce so proveruvam e 21***/2016... so pin se rasbira gledam mnogu razlika vo brojkite, preku 10000, site sme na intervju oktomvri 2016. Dali ima vrska so brojkite ako si bil Sofija ili vo konzulat? Inaku cekam od 1 fevruari na potpis od viceto fala mnogu i ubav den
Со пин се оние кои на интервју изјавија дека сакаат да подигнат указ во Софија, а без пин оние кои изјавија дека ќе го подигнат од конзулат[DOUBLEPOST=1523544988][/DOUBLEPOST]I jas sum preku konzulat BT, pokraj brojot so pin nie od konzulat imame uste edno brojce bez pin, neznam dali primeti koga bevme na status zadolzitelna go pisuvase i drugiot broj. Brojceto preku konzulat ne go vodat od denot na intervju tuku od koga e primena vo Sofija. Jas na intervju bev vo juni 2016 no brojceto mi izleze vo noemvri 2016, znaci se vodam intervju noemvri. Inace mojot br so pin e 17xxx/2016 a bez pin102xx/2016, za potpis cekam od dekemvri. Bitno sekoj den ima potpisani ukazi, pa kaj da e i nasite ke bidat. So sreka na site i ubav den.
Не[DOUBLEPOST=1523545082][/DOUBLEPOST]Здраво. Знае ли некој да ми каже за сигурно дали може да се добие државјанство со потврдата од клубот од Струмица или не?
Последните со изјави и декларации зеле подносители од 2012, од тогаш нема шансиIli nekoj koj IMA dobieno graganstvo samo so potvda (udostouverenie of nekoj klub)? da go napise brojot I pinot za da se uverime , jas kako sto sledam do sega od 2013 navamu NIKOJ SE NEMA POFALENO DEKA ZEMAL, samo nekoj od posrednicite mozda se pofalile
Sent from my S8 using Tapatalk
Cccccccc,neznam koj uste veruva vo toaХа ха, како нема шанси, мене брат ми зеде со потврда 2015
Браво...Ха ха, како нема шанси, мене брат ми зеде со потврда 2015
Fala mnogu za odgovorot, gi imam site promeni na screenshot i sega proveriv koga mi bese status obrazuvana prepiska deka ima uste edno brojce, 121**/2016 i spored toj broj mi e ist statusot so polozitelno i cekam na potpis od viceprezident fala uste ednas i pobrzo da izleze kaj site, pa koj so uma naumeno neka si prave. Pozdrav[DOUBLEPOST=1523551477][/DOUBLEPOST]I jas sum preku konzulat BT, pokraj brojot so pin nie od konzulat imame uste edno brojce bez pin, neznam dali primeti koga bevme na status zadolzitelna go pisuvase i drugiot broj. Brojceto preku konzulat ne go vodat od denot na intervju tuku od koga e primena vo Sofija. Jas na intervju bev vo juni 2016 no brojceto mi izleze vo noemvri 2016, znaci se vodam intervju noemvri. Inace mojot br so pin e 17xxx/2016 a bez pin102xx/2016, za potpis cekam od dekemvri. Bitno sekoj den ima potpisani ukazi, pa kaj da e i nasite ke bidat. So sreka na site i ubav den.
Super (ako moze da se kaze) ... koga ne prasaa kade sakame da go podigneme ukazot im kazavme vo Bitola konzulat... so pin mi e 21***/2016, a bez pin 121**/2016 sega proveriv, istiot status polozitelno se ceka na potpis...deset iljadi brojki poblizu xooxoxxxoo Fala mnogu na odgovorot, sega mi e pojasno ovaa okolu brojkite. Pozdrav i pobrzo da izleze kaj site.За таа работа се консултирам со пријател од Битола. По него гледам дека иако велат дека се касни со преписките преку конзулат, излегува дека нема врска, неговиот број е 216**/2016, и од фебруари е на положителна со сведителство од баба.
Посредник од Софија (негов другар), му вели дека до јуни ќе помине со указот[DOUBLEPOST=1523544818][/DOUBLEPOST]
Со пин се оние кои на интервју изјавија дека сакаат да подигнат указ во Софија, а без пин оние кои изјавија дека ќе го подигнат од конзулат[DOUBLEPOST=1523544988][/DOUBLEPOST]
Не[DOUBLEPOST=1523545082][/DOUBLEPOST]
Последните со изјави и декларации зеле подносители од 2012, од тогаш нема шанси
Ti kako od vcera da si,so potvrdi do pred 3 meseci gi redea site na dopolnitelna a nekoi I odbivaa,dodeka sega novite predmeti so potvrdi eve gi pustaat,no tie od 2014 sto bea na dopolnitelna so potvrdi odneseni gi odbija, taka sto rabotava e matna, denes mozda davaat so potvrdi, pred 3 meseci ne davaa a utre Gospod znae, a drug problem e Jotova dali ke potpisi.I da ima mnogu isfrustrirani clenovi no so pricina, iljadnici so potvrdi,bratucedi,braka,sestri,vujkovci I slicno lani gi stavia na dopolnitelna site do eden duri I tie so stari dokumenti, a sega so istite dokumenti clenovi koi podnesle edna godina posle niv I'm davaat, a koga ke te stavat na dopolnitelna tamu se zaglavuva so godini,pa normalno ke bidis isfrustriran I zatoa podobro da si ja zatvoris ustata.Ne znam navistina dali da se zamaram pojce ili ne nad 100 brojcina se so polozitelno so potvrda od strumica i cekaat potpis.. Sakate da kazite deka nema da dobijat ili kako ne znam navistina ama kako so gedam tolku mn negativna energija se siri na forumov od isfrustrirani clenovi koji 100% se odbieni od X pricini i sig od gazo vi idi da si kasnite a i si podgriznuvate vo meguvreme ama toa e. So potvrdi od strumica ima mnogu so polozitelno bez problemi do sega taka da nz..
Na vakva dopolnitelna li bese stavena prepiskata?Informacija za vas
Prepiska broj 82xx/2015 bese na dopolnitelna staven , intervju oktomvri 2016 od vcera smenet status na polozitelno se ceka izdavanje na ukaz
Опааа.... Честитки, тргнало тргнало.... ќе биде до јуни се...Образувана преписка N:9....../2016/10.2016 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 27 от 2018 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.
Ova e najverovatno toa so go cekam od 2015
FALA FALA NA SITE DA VI SE VRATI!!!Опааа.... Честитки, тргнало тргнало.... ќе биде до јуни се...
Cestitki so zdravje da si go koristes .....Образувана преписка N:9....../2016/10.2016 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ 27 от 2018 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.
Ova e najverovatno toa so go cekam od 2015