Ke te proverat pa po nekoe vreme pa ke te proverat i se ke te proveruvat TRISTA ПРОВЕРКИ ИМАPosle kolku vreme se menuva ovoj status i sto sledi potoa do zemanje na pasosot ako moze nekoj da mi kaze
Ke te proverat pa po nekoe vreme pa ke te proverat i se ke te proveruvat TRISTA ПРОВЕРКИ ИМАPosle kolku vreme se menuva ovoj status i sto sledi potoa do zemanje na pasosot ako moze nekoj da mi kaze
A pred toa kako ti glasese statusot?Posle kolku vreme se menuva ovoj status i sto sledi potoa do zemanje na pasosot ako moze nekoj da mi kaze
jas sum od 2014 intervju januari, bev i jas na dopolnitelna podolg period , potoa na finalen pregled 1 god i sega cekam ukaz .Ima nekoj drug na forumov sto e na dopolnitelna so intervju od 2014?
So kakov dokument za poteklo i dali e mnogu godina dena za finalen pregled?jas sum od 2014 intervju januari, bev i jas na dopolnitelna podolg period , potoa na finalen pregled 1 god i sega cekam ukaz .
I jas, intervju April 2014, dopolnitelna 2015, pasos od 1 bratuced April 2017 potvrda od veliko trnovo od dedo, uste na dopolnitelnaIma nekoj drug na forumov sto e na dopolnitelna so intervju od 2014?
Така изгледа... Објавив за тоа пред некој ден. Посредников ми кажа дека се работи на сите случаи (ако добро го разбрав) тоа значи и оние на дополнителна. Истата информација се врти на форум подолго време, ем сум ја добил и од други извори, веројатно не е само шпекулација. Еве го јуни, ќе видиме и ќе се увериме![DOUBLEPOST=1522431637][/DOUBLEPOST]Citav prethodnite stranici deka do juni 2018 bi trebalo da se iscisti 2014.Ne vklucuva toa i nie so sme na dopolnitelna?
Чекаме, чекаме, чекаме.... Неколкумина тука сме во истата ситуација со документ од екзархија. Информациите кои ги имам се дека со документ од Екзархија секако се поминува (нормално ако се‘ останато е во ред) така што единствено што преостанува е да се чека!Ja. Intervju dekemvri 2014. Krstelnica od tatko ama ne ja dadov original. Staven na dopolnitelna april 2016 odma odnesov originalot i uste cekam
Koja godina bea intervju?od dneska tva na bratuced mi so dok od vujkomu a isto i drugar mi isto mu pise samo so dok od bg klub strumica
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
maj 2017 intervjuKoja godina bea intervju?
Zadolzitelna proverkaA pred toa kako ti glasese statusot?
ne davaat nikakva potvrda . izvini kazi mi so potvrdite kako bese dali i na dvajcata vi bea so 100% blgarsko naselenie ili ?Prvo da ve pozdravam site ve pratam dolgo vreme , imam podneseno dok za celo semejstvo mene me vratija na dopolnitelna so rok 16.04 2018 soprugata zapocna So procedura 3 meseci posle mene sega e so status polozitelno ceka potpis veke mesec dena e toj status a decata se dvete na finalna site sme so potvrdi ova e moeto patesestvie za bugarsko drzavjanstvo patem imam edno prasanje pri dostavuvanje na dopolnitelni dokumenti dali davat nekakva potvrda deka si gi podnel.