S
staycalm
Гостин
Ок ќе се коригирам. Дозволен е шовинизам, фашизам и расизам на форумов?Бар за шовинизам, фашизам или што ти ја знам да го обвинеше ама расизам...њтф?
Ок ќе се коригирам. Дозволен е шовинизам, фашизам и расизам на форумов?Бар за шовинизам, фашизам или што ти ја знам да го обвинеше ама расизам...њтф?
Кои се тие споменици што не одликуваа? Ќосето?Јас можеби бев реткиот што веруваше дека сето тоа ќе се смени..
Немало партиски вработувања, сите споменици што не одликуваа во народот, ги извадија.
Оди ако си маж извади го двоглавиот орел во Бутел ли Чаир кај беше.
Ама ме излажаа и мене.
Зборувајте ми како циганите и шќиптарите не владеат во државата и биле угнетувани.
#АНТИСОЖИВОТ
Грешка си во постот. Треба протест против ш иптарите. Не се трпи веќе.
Орките се раса. Нормално дека ќе го обвини за расизам.Бар за шовинизам, фашизам или што ти ја знам да го обвинеше ама расизам...њтф?
Александар Македонски ?Кои се тие споменици што не одликуваа? Ќосето?
Oди бе мaни се нa некoјa темa другa ништo лoшo не нaпишaл чoвекoтДозволен е расизам на форумов? Модератор нешто постои?
Еве, одмаOди бе мaни се нa некoјa темa другa ништo лoшo не нaпишaл чoвекoт
Абе Луми ти ли си да го ебамОк ќе се коригирам. Дозволен е шовинизам, фашизам и расизам на форумов?
Добар си нема шоАбе Луми ти ли си да го ебам
Па преговараме за влез во ЕУ, нормално е дека треба овие антички приказни да ги ставиме во втор план.Александар Македонски ?
Ова не е ништо со Ќосето.
Ете и имињата ги сменија, и на автопатот и на аеродромот по иницијатива на Грција.
Или како што викаше хајлендер на времето there could be only one кој живее у антика атоа не сме ние туку грекос. Значи две држави кои живеат во антиката во 21 век не можат да опстојат заедно и поготово не како соседи.Па преговараме за влез во ЕУ, нормално е дека треба овие антички приказни да ги ставиме во втор план.
Ако се докажуваме преку антички корени никогаш нема ни да помирисаме на решение за спорот.Или како што викаше хајлендер на времето there could be only one кој живее у антика атоа не сме ние туку грекос. Значи две држави кои живеат во антиката во 21 век не можат да опстојат заедно и поготово не како соседи.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Поентата е дека и името ако го смениме, тоа не е гаранција дека ќе влеземе во ЕУ.Па преговараме за влез во ЕУ, нормално е дека треба овие антички приказни да ги ставиме во втор план.