Фото натпревар 96 „Пијалоци“ - Гласање

Која е најдобра фотографија на тема Пијалоци?

• Вкупно гласачи
    35
  • Гласањето е завршено на .
... секогаш бев за читање книги во библиотека ! :D
иако јас не идев ниту пак читав, сепак имам пријатели кои се уште идат и набрзина ќе прочитат 4,5 книги па си одат дома :pos: ме потсети на симболиката и гласав за @shutrak !

,,,,eheee koi vreminja,, vo bibliotekata kaj stara avtobuska,,,:D,,,msm seushte e tamu,,,:icon_mrgr:

Јас па не можам да одолеам на тоа јебено Скопско, го обожавам срањево.

@shumecha.tableta има 9 гласа моментално.Заслужена победа потполно.
... неам ниш против, ама ако се потсетиме на правилата на натпреварот (ако воопшто си ги прочитал)

Rp8YvuO.png

...гласањето за фотографиите е заклучно со сабота( т.е. ај да биде недела) кога се заклучува гласањето и се прогласува победникот кој веќе од понеделник мора да има поставено нова фото тема, во овој случај во недела кога се заклучува гласањето двајцата горепосочените членови имаат исти бодови 7 - седум, @Black Hok и @Sungerot Bob гласаја вчера (понеделник) кога гласањето требаше да биде затворено и да се постави нова тема, ...јас само сум прецизна т.е. според правилата на форумот :)
инаку вака можеше до утре да трае гласањето, па да добиеше некој друг повеќе лајкови т.е. бодови :pipi:

... неам ниш против, ама ако се потсетиме на правилата на натпреварот (ако воопшто си ги прочитал)

Rp8YvuO.png

...гласањето за фотографиите е заклучно со сабота( т.е. ај да биде недела) кога се заклучува гласањето и се прогласува победникот кој веќе од понеделник мора да има поставено нова фото тема, во овој случај во недела кога се заклучува гласањето двајцата горепосочените членови имаат исти бодови 7 - седум, @Black Hok и @Sungerot Bob гласаја вчера (понеделник) кога гласањето требаше да биде затворено и да се постави нова тема, ...јас само сум прецизна т.е. според правилата на форумот :)
инаку вака можеше до утре да трае гласањето, па да добиеше некој друг повеќе лајкови т.е. бодови :pipi:

Правилата се тука за да се кршат.
Иначе тој што ја отворил темата требало да го запази рокот на гласање.

Затоа што не сум дома, пишувам со критични 10% батерија, ако може @INFERNO` да ја отвори новата тема, не сум баш упатена во правилата кога/како се отвора новата тема. :noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom