Wow, оптимистички вкрај.по законска регулатива од 1 до 3 недели колку што сум информиран.[DOUBLEPOST=1517514503][/DOUBLEPOST]а сега што некои луѓе чекаат и по два три месеци тоа не знам...
Фала, зарем толку бргу???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Wow, оптимистички вкрај.по законска регулатива од 1 до 3 недели колку што сум информиран.[DOUBLEPOST=1517514503][/DOUBLEPOST]а сега што некои луѓе чекаат и по два три месеци тоа не знам...
Мислам дека треба да го пратиш бројот што ти е преку конзулат и со што документи сиPodnesov dokumenti 2015 preku ambasada vo Skopje. Na dopolnitelna sum veke 3 ipol meseci.
Koga ke vnesam prepiska so pin izleguva na dopopnitelna, a koga kje vnesam vo dolnoto pole bez pin po konzulski pat pisuva deka se ceka potpis od vicepremier .
Koe bi trebalo da bide tocno ?
Тоа со пинот.Podnesov dokumenti 2015 preku ambasada vo Skopje. Na dopolnitelna sum veke 3 ipol meseci.
Koga ke vnesam prepiska so pin izleguva na dopopnitelna, a koga kje vnesam vo dolnoto pole bez pin po konzulski pat pisuva deka se ceka potpis od vicepremier .
Koe bi trebalo da bide tocno ?
по законска регулатива од 1 до 3 недели колку што сум информиран.[DOUBLEPOST=1517514503][/DOUBLEPOST]а сега што некои луѓе чекаат и по два три месеци тоа не знам...
Кај мене е предстои издавање указ од вицепрезидентот... не е тоа исто?НЕПОСТОИ ЗАКОНСКА РЕГУЛАТИВА ЗА РОК ЗА ПОТПИС ОД ВИЦЕПРЕЗИДЕНТОТ. Веќе кажав ниту еден указ не е потпошан со статус ПРОВЕРКА ОД ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ... а тој статус постои скоро една година
Da registriran sum denes no ve pratam skoro pola godina pa resiv da kazam edna korisna informacija. Na kraj na kraistata jas go dobiv toa mene mi e naredena rabotata[DOUBLEPOST=1517520877][/DOUBLEPOST]Da ne bidam nadvor od temata ako znae nekoj dali davaat stipendii vo BG za magisterski neka mi pise vo poraka info ve molamАбе ај не заебавај, ние марсовци сме. Денес се зачленуваш на форумвов и одма ни даваш информација дека ти одобриле државјанство со потврда. Бре, бре, бре
Da davaat javi se vo mbp skopjeDa registriran sum denes no ve pratam skoro pola godina pa resiv da kazam edna korisna informacija. Na kraj na kraistata jas go dobiv toa mene mi e naredena rabotata[DOUBLEPOST=1517520877][/DOUBLEPOST]Da ne bidam nadvor od temata ako znae nekoj dali davaat stipendii vo BG za magisterski neka mi pise vo poraka info ve molam
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Sto treba da znaci ova i sto posle ova
Jas ot prilika bev 3 ipol meseciПрегледај го приврзокот 184923 [
Колку на финална одприлика
Koga bese na intervju?So kakvi dokumenti si? Inace so sreka![]()
Не е исто, "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија" е статус којшто се добива кога советот ќе ти одобри и од министерството документите ги испраќаат кај Вицепрезидентот. Потоа, кога ќе стигнат кај Вицепрезидентот во 95% испраќа известување до министерството за промена на статусКај мене е предстои издавање указ од вицепрезидентот... не е тоа исто?