мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.181
- Поени од реакции
- 25.404
A da smenis lenta? Malce dosadnicok si stanal.Смешен сија сум против ВМРО, ама не можеш да му објасниш на човек со IQ ко кромањонец дека ако си против ВМРО не значи дека си за СДСМ. Ама после толку дудлање на паторски стап и дупење у здрав мозок за заштита на Македонија кога meanwhile се ставаат милијарди по странски сметки и ве носа ко говеда на митинг што да ти објаснувам повеќе. Кој ме читал ме читал, кој сВатил- сВатил, па ќе ти оставам да си гаиш мислење какво сакаш. Ко да речи сега морам ја да кажам дека сум комуњара дека си ме "открил" омфг. Тие меѓу кои и ти, ќутевте ко некои пичиња а се лупате у груди дека сте македонци тешки за да ве пикнат ко ретардоси у администрација за да работите нишај врата - земи плата , е ради тоа ни е срање државава. И да, ќе генерализирам, свите што го подржуваа ВМРО и збореа дека тие ни се спас, се јебани гомна, биле и ќе бидат. Си прочитал да пишем нешто за Мицковски на пр? Или да се произнесам? Човекот кога ќе биде година-две на функција и ако го зајакне ВМРО за да стане добра опозиција и и даде понормална форма на ВМРО, дали тоа би пречело да кажам дека ликот е топ и дека ВМРО може да се врати на власт пак? Се разбира дека не, ама ти не можеш да го сфатиш тоа, пошо гарант имаш на срце тетовирано Мијалков или Грујо.
И да, уште веруваш дека разговорите се монтирани и дека падна ВМРО ради тоа што странците сакаја а не народот? Cuckold mentality.
Posto vaka kako za mnogu inteligenten se dozivuvas ajde odgovori mi na ova posto neli ako si bil protiv VRMO ne si bil za SDSM. So mislese ziti se koj ke dojdi na mestoto na VMRO? I najobicen covek so IQ na kromanjonec toa go znaese samo ti ejjj velicina intelektualna na toa ne pomisli ili ne se seti. Sto kazuva toa za tvojata IQ. Povisoka ti e od temepraturata nadvor ili da pocekame vo minus da padni.
Ne bil toj za SDSM. Uste poloso. Tie sto bea za SDSM barem vidoja kjar nekoj, ti onaka samo si bil glup.[DOUBLEPOST=1516058886][/DOUBLEPOST]
Uste si pravis scenarija?И сеа одиме со што би било ако би било сценарија. И тука може да ја тегниме до недоглед.
Во ред,
Режија?
П.С Никогаш не сум употребил режим за претходната власт, сем саркастично.
P.s ne mislev strogo na tebe , onaka opsto za toa rezimot.