Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dajte meni bilo sta domace kvalitetno da imam da gledam, kad se vec toliko razmecete sa listama :D

pa uzmi skener skriptu za mac i upali si komp i skeniraj frajeru
imas na sf forumu upustvo od a do .....fali ž ali ok ide nekako
A sto na SF forumu,sto ne na ovome.Imam 60 godina ali i zelju da naucim nesto sam da uradim a ne da moljakam ili da dajem 5e za neciji bezobrazluk jer tih 5e nije on zaradio vec koristi tudje,zato sam i na ovaj forum dosao i odmah se razocarao jer ovde se o svemu pise samo ne o onom o cemu treba...Ajde da vidimo ko je pametniji,duhovitiji,bezobrazniji i da sebe nahvalimo...i tako u beskraj...

A sto na SF forumu,sto ne na ovome.Imam 60 godina ali i zelju da naucim nesto sam da uradim a ne da moljakam ili da dajem 5e za neciji bezobrazluk jer tih 5e nije on zaradio vec koristi tudje,zato sam i na ovaj forum dosao i odmah se razocarao jer ovde se o svemu pise samo ne o onom o cemu treba...Ajde da vidimo ko je pametniji,duhovitiji,bezobrazniji i da sebe nahvalimo...i tako u beskraj...
Одговор је једноставан. На СФ-у су постављени сви алати, скрипте, упутства...и наравно људи који знају а вољни су објаснити. Овде нека друга врста људи обитава - част изузецима. Твој је избор: научити нешто, молити некога или платити.

Druze na 60 godina se radat drugi stvari , naprimer uzmes jahtu pa izlazis u more sa nekoja 30 godisna devojka gledas zalez sunca pa se secas za ove vremena kad se pilo i pevalo samo i obste ne se placa takvi stvari , nema sad na stari godina da stajes pljackas serveri ostavi to drugi da radat ti samo si plovi tamo i toje.

na ovom forumu bilo ko da da nekome listu pogresio je jer svi su puni i samo traze sta rade sa listama neznam al znam da ih ne gledaju -----------------------imali neko dobru domacu listu da da da i ja nesta pogledam

nek neko od ovih sto traze liste javno zatrazi ja mu dajem a l nek dobro razmisli koliko listi ima u rezervi

me i najvishe bi trebala lista sweeden
eve ti skeniraj

Код:
http://server05.iceman-web.com/

ne mi se slika bidejki ima eden kup slikari na forumot ali da znaes deka ovaa OVDE NEMA NISTA ZA TEBE :))) ne e vistina

ha ha ima zabrana na koristenje jahti,se zgolemuva zagadenosta ne vozduhot-samo tocak party.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom