Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Izvini,ja pokusavam da te razumem,ali ne ide.Ko te tera da molis za liste?I uopste nisi u pravu,jedino ako si ti neki izuzetak.Ovde je bilo uvek clanova od kojih si mogao da dobijes listu bez da molis.Nego se ovde uvek desavalo da ako neko kaze da ima liste za podeliti,nastaje haos i uglavnom isti ljudi traze i mole za liste,a 90 posto tih koji traze vec imaju liste i onda se desava da oni koji stvarno nemaju listu ostanu bez nje.A sto se tice toga da ces kad naucis,ti da podelis liste svima,ne verujem bas jer ces tad i ti da budes u situaciji da ti jedni isti stalno traze pa ces videti da ce ti brzo dosaditi takvi.Ali u svakom slucaju je ti zelim srecu u nalazenju listi,a onda videcemo....Inace ovo je samo moje misljenje,sto ne znaci da sam u pravu.Pozdrav za tebe.
svako ima svoje misljenje,ne ljutim se,ali meni je samo zao nas koji tako nisko padamo i volio bi pomoci svima pa da budemo jednaki svi ovdje

Free IP TV 4500 CH beIN AR_FR_TR_ES_US_TH SPORTS-MOV+-OSN-Nova-OTE-CANALSAT-SKY IT-DE-UK-MEO-YES,...OTHERS

Download

Izvini,ja pokusavam da te razumem,ali ne ide.Ko te tera da molis za liste?I uopste nisi u pravu,jedino ako si ti neki izuzetak.Ovde je bilo uvek clanova od kojih si mogao da dobijes listu bez da molis.Nego se ovde uvek desavalo da ako neko kaze da ima liste za podeliti,nastaje haos i uglavnom isti ljudi traze i mole za liste,a 90 posto tih koji traze vec imaju liste i onda se desava da oni koji stvarno nemaju listu ostanu bez nje.A sto se tice toga da ces kad naucis,ti da podelis liste svima,ne verujem bas jer ces tad i ti da budes u situaciji da ti jedni isti stalno traze pa ces videti da ce ti brzo dosaditi takvi.Ali u svakom slucaju je ti zelim srecu u nalazenju listi,a onda videcemo....Inace ovo je samo moje misljenje,sto ne znaci da sam u pravu.Pozdrav za tebe.

Olbih ima pravo, vidim da covek od samog pocetka ovde nije dobijao pomoc iako je trazio, listajuci forum od prve strane vidim da neki ljudi i dan danas su isti, tacnije ti isti i tad a i sad samo se hvale i prkose onima koji ne mogu da dodju do tih listi, zasto se rugati nekome, bolje usmeriti pomoci i uputiti kako sta i gde...[DOUBLEPOST=1515936495][/DOUBLEPOST]I samo da kazem svoje misljenje da izvinete na izrazu ali jebale vas te domace liste... Znam da NIKAD necu nauciti doci do njih i to je ovde odavno receno, oni koji znaju cutace i dalje i to je to... ja stajem sa bilo kakvom prepirkom za pronalazenje "ne moze se skenirati i doci do njih" listi kao sto su te "VODECE"... Jeste zadovoljni hvala sto ste mi to rekli kako bi vi imali vise za sebe...etooo pozzzz

Последно уредено од модератор:
niste mi jasni sta hocete ,hocete da znate nacin kosto se saznalo za mac liste pa sve otislo u k,mi smo u ovome godinama,sta je cilj da imate listu da gledate ili vam malo hocete hiljade listi ,nece ici ,imate combo kopirajte sve usere sto su dosad objavljeni ,izmiksajte ih i uvijek se nesto nadje carobni stapic imate u diznilendu ako to trazite ,tu vam je sakson fino napisao ,kako doci do kvalitetne liste vise puta ,upadi u panel i takve stvari cista fantazija ,ako user i lozinka nisu default sanse da se udje su isto ko za dobijanje premije na lotu

Heheh kad bi bar toliko dobivao na lotu koliko admin panela imam bio bi milijunas :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom