- Член од
- 26 февруари 2017
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 186
Radi bihnet, ako ti treba mogu ti poslat,nije mac lista
Envoyé de mon LG-D855 en utilisant Tapatalk
Oky druze ako zelis posalji hvalla druze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Radi bihnet, ako ti treba mogu ti poslat,nije mac lista
Envoyé de mon LG-D855 en utilisant Tapatalk
svako ima svoje misljenje,ne ljutim se,ali meni je samo zao nas koji tako nisko padamo i volio bi pomoci svima pa da budemo jednaki svi ovdjeIzvini,ja pokusavam da te razumem,ali ne ide.Ko te tera da molis za liste?I uopste nisi u pravu,jedino ako si ti neki izuzetak.Ovde je bilo uvek clanova od kojih si mogao da dobijes listu bez da molis.Nego se ovde uvek desavalo da ako neko kaze da ima liste za podeliti,nastaje haos i uglavnom isti ljudi traze i mole za liste,a 90 posto tih koji traze vec imaju liste i onda se desava da oni koji stvarno nemaju listu ostanu bez nje.A sto se tice toga da ces kad naucis,ti da podelis liste svima,ne verujem bas jer ces tad i ti da budes u situaciji da ti jedni isti stalno traze pa ces videti da ce ti brzo dosaditi takvi.Ali u svakom slucaju je ti zelim srecu u nalazenju listi,a onda videcemo....Inace ovo je samo moje misljenje,sto ne znaci da sam u pravu.Pozdrav za tebe.
Ti batka ja imas pogreseno temata, si zabegal.
Ti batka ja imas pogreseno temata, si zabegal.
Послато са A5 уз помоћ Тапатока
Izvini,ja pokusavam da te razumem,ali ne ide.Ko te tera da molis za liste?I uopste nisi u pravu,jedino ako si ti neki izuzetak.Ovde je bilo uvek clanova od kojih si mogao da dobijes listu bez da molis.Nego se ovde uvek desavalo da ako neko kaze da ima liste za podeliti,nastaje haos i uglavnom isti ljudi traze i mole za liste,a 90 posto tih koji traze vec imaju liste i onda se desava da oni koji stvarno nemaju listu ostanu bez nje.A sto se tice toga da ces kad naucis,ti da podelis liste svima,ne verujem bas jer ces tad i ti da budes u situaciji da ti jedni isti stalno traze pa ces videti da ce ti brzo dosaditi takvi.Ali u svakom slucaju je ti zelim srecu u nalazenju listi,a onda videcemo....Inace ovo je samo moje misljenje,sto ne znaci da sam u pravu.Pozdrav za tebe.
super sad ce svi mati gledatiHeheh kad bi bar toliko dobivao na lotu koliko admin panela imam bio bi milijunas![]()
Da bi dobio na lotu moraš ga igrati![]()