Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mancipovo izraz - nije pronašla niti jedan dokument.Hehe vidi malo si se mancipovo kako navracas na kajganu, mozes pocet pojedincima
na vasem forumu predavat o kulturi, pristojnom pisanju i ponasanju ...
Bas si slatkis[DOUBLEPOST=1514414826][/DOUBLEPOST]
Care jedan srdacan pozzz za tebe![]()
Prvo nauci jezikmancipovo izraz - nije pronašla niti jedan dokument.
napisi mi Hrvatski da te razumijem
pa onda trazi rijeci hahaha ti izgleda samo znas IPTV i CS a sve ostalo nepoznanica
da ti pomognem na Hrvatskom jeziku , potrazi rijec EMANCIPACIJA !
oko znacenja da netrazis na google hahaha!
ja sam mislio da ce napokon bit nesto od tebe kako navracas na kajganu ali izgleda propala investicija
!109.175.6.67 udp drugiradi to ko doxa
ceka se kajmak kad se budes vracao....[DOUBLEPOST=1514414826][/DOUBLEPOST]
Care jedan srdacan pozzz za tebe![]()
[/QUOTE]
daj port i listu sa maskama, to ionako radi kao doxa, sto i sam kazes, i ne smeta mnogo kad se nakacimo, pisao sam ti sa molbom u pp, napisi da ne das, i mirna Bosna109.175.6.67 udp drugi
i eto liste .Ok druze, kusam ga, samo se hvale a niko nikom nece pomoci, prodrndat ce mo i to, nije greda, a on ima gotovo i ne da.Port sa Nmap ubacis -p- ip i preskenira ti sve do 65535 na brzaka ,zatim udjes na status vidjet ces i adrese udp ukoliko neko vec gleda i onda sa SimpleTV preskenirasi eto liste .

Tebi covjek moze vjerovat jer ti si dr. za te udpxy statuse !Eve sto portovi ima na toj server momentalno a dali e udp tesko da poveruvam, mozda gresam no povekje mi lici na hls wowza stream server. Ako postoel bil na udp port 40720 no sega e zatvoren
![]()
mnogi imate gotovo al nedate trazim listu pravite se coravi al nema veze et port vam je 1935Ok druze, kusam ga, samo se hvale a niko nikom nece pomoci, prodrndat ce mo i to, nije greda, a on ima gotovo i ne da.
![]()