Arrival му е утка Aли нема везе другото му е врв. Го немам уште гледано Blade Runner 2049, имам високи очекувања бидејќи му лежи жанрот ептен.Вилнев нема утка, број 1 во Холивуд.
По годината на правење, 4, 5, 6, 1, 2, 3, 7, 8, 9. За мене е ова најдобро бидејќи ако почнеш по ред од 1 па натака тогаш го губиш оној mindfuck во деловите што следат.Не сум го гледал Војна на звездите оддамна, исто како да не сум го гледал пошо еден дел мислам дека гледав на времето, сакам да ги изгледам, само ако може да кажете по кој редослед да почнам.
И јас така би одел, затоа што несакам експериментирање, а и сакам да ја видам идејата и визијата на тој што ги правел, сигурно рандом не ги ваѓал филмовите според расположение.По годината на правење, 4, 5, 6, 1, 2, 3, 7, 8, 9. За мене е ова најдобро бидејќи ако почнеш по ред од 1 па натака тогаш го губиш оној mindfuck во деловите што следат.
Не си ги гледал, не сакам да ти го расипам уживањето со спојлер ко мене што ми направија. Верувај ми и гледај ги како што пишав, нема да зажалиш.И јас така би одел, затоа што несакам експериментирање, а и сакам да ја видам идејата и визијата на тој што ги правел, сигурно рандом не ги ваѓал филмовите според расположение.
Ама пак кога го напишав името на филмов на Гугл ми излегоја еден куп теории и редоследи и искрено да ви кажам се збунав.
4, 5 и 6... остали нису битне.Не сум го гледал Војна на звездите оддамна, исто како да не сум го гледал пошо еден дел мислам дека гледав на времето, сакам да ги изгледам, само ако може да кажете по кој редослед да почнам.
Зошто нису битне? Во тие делови се одговорите од претходните. Според мене ако се внесеш во филмот ко што треба, тие делови се најбитни за да ти се разјасни се.4, 5 и 6... остали нису битне.