Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
A u TVViet ne radi.
R1oJAMN.png
Meni na telefonu radi TOP preko TVViet - AKIPTV.

hehehe kakav e taj vip koj gleda TOP kanal iz kombo lista i to na sreden stream FFmreg pa to je sramota za taj VIP, evo gledaj kako sam pustil u
Skopje MAX,da moze da uzivat bogati ljudi u Macedonia i u slika i u sve.Evo vidi gore u levi ugal pise sta se daje,rezuljucija e bas kako treba da bude, pise i ot gde se uzima,sve to se stavlja na jedna astra i ljudi uzivat.To je vec VIP clan i to vip makedonac evo tako se radi VIP gledaj

Attachments

• Screenshot - 21_12_2017 г 002.png
    Screenshot - 21_12_2017 г 002.png
    1,2 MB · Прегледи: 67
  • Screenshot - 21_12_2017 г 003.png
    Screenshot - 21_12_2017 г 003.png
    1,3 MB · Прегледи: 63
  • Screenshot - 21_12_2017 г.png
    Screenshot - 21_12_2017 г.png
    1,4 MB · Прегледи: 62
hehehe kakav e taj vip koj gleda TOP kanal iz kombo lista i to na sreden stream FFmreg pa to je sramota za taj VIP, evo gledaj kako sam pustil u
Skopje MAX,da moze da uzivat bogati ljudi u Macedonia i u slika i u sve.Evo vidi gore u levi ugal pise sta se daje,rezuljucija e bas kako treba da bude, pise i ot gde se uzima,sve to se stavlja na jedna astra i ljudi uzivat.To je vec VIP clan i to vip makedonac evo tako se radi VIP gledaj
To Pifi hahahhahahah

wi uziwate allahami swaka cas blago wama samo napred neka wam dragi allah pomaze uwek u swe mu sellam swima

Sreca te se pojavi taj TOP kanal inace dosta vas nebi imalo sto gledat breeeee.
Dosadni ste vise sa tim zajebancijama,isto ste ka mala djeca ,ono kad jedno drugom kaze ja imam a ti nemas jeli ti krivoooo
Za mene je to jedan kanal vise u moru drugih negledljivih...cccc

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom